*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk 
Misugi stat yönünden Japonya'nın en iyi oyuncusu ve şu halde onun yerine Nitta'yı oynatıyor olman bence kazanım değil kayıptır. Belki ilerleyen zamanlarda oyunu açıp tekrar oynadığında Misugi'yi kullanman halinde bariz farkı sen de görebilirsin.  Güzel

Fransa maçı senden izlediğim ve herkesten de skorlarını görebildiğim kadarıyla son derece çekişmeli geçmiş. Benim için zaten çocukluğumda Fransa'yı yenmek çok büyük bir meseleydi, şu an bile bana Fransa'yı yendikten sonra "Tamam, maç da bitti, oyun da bitti!" deseler kabul, yani Brezilya maçından bile daha çekişmeli bir karşılaşma benim açımdan.  Güzel

@Makoto Soda 
Fransa maçına başlarken Misaki ekranda belirdiği için olsa gerek eskiden ben bu maçta Misaki'ye özel bir teknik geleceğini bile düşünmüştüm.  Dil Çıkarma  Yani, böylesi bir şey yaşamış olman tamamen rastlantısal, Misaki'ye, ya da Fransa maçına özel bir durum yok ne yazık ki. Keşke olsaydı. 

@ScoUnk 
Matsuyama bu oyunda da kraldır ya, onu kullanmayı bildikçe özellikle skora yaptığı katkılar şaşırtıcı sonuçlar doğurabiliyor. İstatistik tutmadım ancak benim skor merkezli oyun tarzımda içerisinde Matsuyama 3 numaralı adamımdır. Tsubasa ve Hyuuga ikilisinden sonra en çok gol atan isim, açıkçası o ve Eagle Shot olmasaydı sanırım attığım gollerin 3'te 1'ini atamazdım. 

Ben Meksika maçını izleyemeye gidiyorum.  Süper
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Hikaru Matsuyama - 11-12-2021, Saat: 14:45

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,740 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,987 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: