*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya vs Meksika

Hyuga (P)
Tsubasa (Hyuga) - Drive Overhead
Espana - Vole
Tsubasa (Hyuga) - Drive Overhead
Espana (P)
Kazuo (Masao) - Skylab Twin Shoot
No. 9 - Kafa tamamlama.

Espana - Vole
Hyuga (Matsuyama) - Neo Tiger Shoot
Espana - Vole

UZATMALAR

Espana - Kafa
Tsubasa (Misugi) - Drive Overhead

Hyuga (Matsuyama) - Neo Tiger Shoot

Japonya 7-6 Meksika

İlk santrayı Meksika yaptı ancak top daha Espana'ya gelmeden Hyuga ile Tiger Tackle yaparak topu kaptım. Yaptığım atakta 1-0 öne geçtim. Sonra yine ayın şekilde Tiger Tackle ile topu kapıp 2-0 yaptım. Maça çok iyi başlamıştım.

Ancak ilk yarının sonlarında ve ikinci yarıda Meksika takımı Espana'nın liderliğinde iyice toparlandı ve normal süre 5-5 biterek uzatmaya gitti.

Uzatmalarda 7-6 yenerek bu maçı geçmeyi başardım.

Bu rakip, Dünya Kupası finallerindeki en az zor olan rakip ve Fransa maçına göre daha kolay bana göre. O yüzden uzun zaman sonra Wakashimazu'ya bir şans vereyim dedim.

Ve kötü de sonuçlanmadı. Maçta yediğim 3 golü Ken ile, diğer 3 golü Genzo ile yedim. Ama Wakashimazu, Espana'nın iki volesini çıkarırken Genzo hiçbir şutunu tutamadı.

Aslında Wakashimazu bu oyunda düşündüğümüz kadar kötü değil ama istatisik olarak biraz daha iyisini hak ediyordu bence ve sanki bu oyunda Wakashimazu'yu biraz dengesiz yapmışlar.

...

Cyclone'u keşfetmemize az kaldı. Sıradaki rakibimiz İtalya. Bu oyunda hayali karakterler yoğunluklu (olması gerektiği gibi), ancak rakiplerimizde U-16 turnuvasından karakterlerle de karşılaşabiliyoruz ve bu oyunda U-16 rakiplerine karşı oynamak benim için çok zevkli. Sıradaki Gino Hernandez'li İtalya kapışması da güzel olacak. Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Karl Heinz Schneider - 11-12-2021, Saat: 14:08

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,982 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi