*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk

İlk yarıda bence gayet iyi oynamışsın. İki topun çizgiden çıkarıldı. Golü de uzatmalarda yemişsin.
İlk yarıyı 4 farkla önde bitirebilirdin. Rakibin direkten dönen bir topu var.
Kornerde faketen sonra Hyuga'nın topa gitmemesi ilginçti neyse ki Matsuyama ile gol gelmiş.
İlk yarının sonunda yaptığın bence risktir. Maç epey uzamıştı.
İkizlerin enerjisini boşa harcadın. Çünkü gol olma olasılığı düşük bir özel şut vurdun.
Fakat zaten diğerinin enerjisi bittiği için normal bir durum.
Dediğin gibi Tsubasa sahada yokmuş gibi davranmışsın resmen.İlk yarı özel verkaçı saymazsak Tsubasa'yı ilk olarak maçın bitmesine 6 dk kala gördük.
Hyuga'nın vole golüne şaşırdım iyi sıyrıldı gerçekten.Kaleci de vardı çünkü.
Kesinlikle yanlış anlamanı istemem kendi tercihindir ama bence Asya Turnuvası bile olsa maç 2-1 iken Nitta ve Sano gibi isimlerin maçta olması çok tehlikeli ki
Nitta'nın topu kaybettirdiği pas pozisyonu ortada. 11 Numaraya Misugi veya Matsuyama'yı çekebilirdin.
Matsuyama'nın özel şutu birebirde çok tehlikeli ve enerjisi yerinde bir Misugi ile kaleciyi çalımlayabilirdin.
Ben oynayış tarzını beğendim. Maçlarını zaten izliyorum yorum da yazmak istedim.
Eline sağlık. Keyifli bir maçtı.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Makoto Soda - 03-12-2021, Saat: 12:09

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,982 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi