*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya 7 - 3 Kuzey Kore

[Resim: ifr1x3h.png]

Tsubasa 3 gol, Hyuuga 2 gol, Misaki 1 gol ve Masao 1 gol
Misugi bomboş kaleye Hyper Overhead vurdu ve top patladı! Anlaşılan Field no Kikoushi'ye gol attıramayacağım.  uyu
Tsubasa ile boş kaleye Drive vurdum o da direğe çarptı.  Kızgın - Sinirli

...

@ScoUnk 
Benim bu turnuvada korktuğum takımlar geride kaldı, milli takımla oynarken "artık" kimseden çekinmiyorum.  Dil Çıkarma  Eskiden durum farklıydı; Fransa ile oynadığım maçlar çok zor geçerdi. Muhtemelen şimdi de zor geçecektir ancak altlarından girer üstlerinden çıkar bir şekilde yenerim.  Güzel
Kuzey Kore maçında gol yememişsin, tebrik ederim ancak turnuvaya başlarken de söylediğim gibi gol atmak daha önemli.  Güzel Bu maçı 7-0 bile kazanabilirdin, şöyle ki;

1- Tsubasa'nın öfkelenmiş yakın görünümü ekranda belirdiğinde dakika 25:00 ve DriveTiger Twin Shoot vurmak için yalnızca 5 dakikan var ancak vuramadın, sanırım ya bunu bilmiyorsun ya da o anın heyecanıyla dikkat etmedin.  Güzel

2- Rakip kale boşken ivedi bir şekilde şut atacak bir isimle topu buluşturman gerekir, bir pozisyonda biraz geciktin ve kalenin dibinden boş kaleye Drive Shoot çekmişken kaleci kalesine geri dönmüştü ve adice Catch yaparak kurtardı, halbuki Tsubasa'nın öncesinde top Hyuuga'nın ayağına gelmişti ben yerinde olsam salise kaybetmez ve en azından Neo Tiger Shot patlatırdım.

3- Rakip köşe vuruşu kullanacağı zamanlarda Tsubasa'yı ileri alıyorsun, güzel taktik ben de benzer köşe vuruşu organizasyonları yapıyorum ancak bu gibi durumlarda yalnızca Tsubasa'yı ileri tek adam olarak alıyorsan kaleciye Dribble değil Shoot ile gol araman daha mantıklı çünkü bu oyunda Shoot > Dribble. Ya da Çalım atmaya kararlıysan bu durumda en azından bir oyuncunu daha rakibin son adamından bir kare daha onların kaleye yakın koy ki topun dönmesi halinde %99 senin oyuncuna gelsin. 

Nitta için söylediklerine katılıyorum ancak Matsuyama için hemfikir değilim.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Hikaru Matsuyama - 02-12-2021, Saat: 18:05

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,654 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: