*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NOT: Bu maçı ilk oynayışımda yenildim, ikinci oynayışımda yendim.

Sao Paulo vs Japonya

Tsubasa (Battista) - Vole
Tsubasa (P)
Tsubasa (Lima) - Drive Overhead

Soda - Razor Shoot
Hyuga - Röveşata
Babington (Tsubasa) - Vole boş kaleye.

Sao Paulo 4-2 Japonya

İlk maçı ciddiye almayarak yenildiğim için, ikinci maçta büyük konsantre ile oynadım. Ve gerçekten emeklerimin karşılığını aldım. İlk yarının bitimine 13 dakika kala 3-0 öne geçmiştim. Ayrıca 3. golümden sonra santra yaparak başlattıkları atakta yine topu kaptım ve ilk yarının son atağında Tsubasa'yla, birebirde Wakashimazu'yu Heel Lift ile geçtim. Ancak Matsuyama topu çizgiden çıkardı. Tecmo, Japonya'nın bu maçta devre arasına 0-4 girmesini istemedi sanırım.

İkinci yarı da bende başlamıştı ancak top kaybımla rakibe bir gol verdim. Diğer bir pozisyonda da top geçiriyordum ve topu kendi ceza sahama attım. Sanırım iki karo arkamdaki Tachibanalardan birisi ceza sahasında beni karşıladı. Ben de kötü oyuncumla orada olduğum için topu Tachibana uzaklaştırdı. Ve top Hyuga'ya havadan geldi. Nerede şans? Açık Ağızlı Gülümseme

Maç 3-2 oldu. Daha sonra penaltı kazandım ancak Wakashimazu penaltımı kurtardı. Yine de kaleyi boşaltarak Babington ile bir gol bulabildim. Maçı 4-2 kazandım.

Bu maçı çoğu kişi sevmez. Önceden ben de sevmezdim. Tsubasa ile, neredeyse tüm Golden Age'i yenmemiz isteniyor. Ama ben artık bu maçtan da zevk almaya başladım. Belki de alıştığımızdan ötürüdür. Ayrıca bu maçı yendiğimizde resmen ödül olarak Japonya Genç Takımı bize veriliyor. Gülümseme

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Karl Heinz Schneider - 28-11-2021, Saat: 00:10

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 557 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 290 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,894 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 42,111 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: