*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sao Paulo vs Hamburg

Tsubasa (Battista) - Drive Overhead
Kapelloman - Kafa
Tsubasa - Drive Shoot

No. 11 - Tamamlama

Sao Paulo 2-2 Hamburg (2-4)

Evet ilk yenilgimizi aldık... Maçın normal süresi 2-2 bitmişti. Uzatmalarda ise gol olup olmadığından emin değilim ancak sanırım olmamıştı. Penaltılarda ise 2-4 mağlup oldum.

Bu arada ilk penaltı bendeydi ve Tsubasa bu penaltıyı direğe atarak maçı penaltılar başlamadan Hamburg'a hediye etti diyebilirim. Dil Çıkarma

Aslında ben bu maç zaman geçirerek oynarım. Hiç riske atmam. Hatta maç istediğim gibi gidiyordu ve ikinci yarının sanırım son 10 dakika civarları kala top bendeydi ve 2-1 öndeydim. Bu maçta her zaman yaptığım gibi yine zaman geçiriyordum ve dediğim gibi üstünlük bendeydi. Ancak ben, rakip takımı çok uzun zaman sonra biraz hafife aldım diyebilirim. İçimden, "Bu takım ney ki, diğer maçlar daha zorlu" gibi şeyler geçiyordu ve kendimi kaptırıp atağa daldım. Ardından golü de yedim.

Bu gaza gelme neden oldu peki?

https://tsubasatr.net/konu-ct2-tum-turnu...takim.html

Bu konunun #4. yorumundaki @Hikaru Matsuyama'nın alt paragrafdaki sözü aklıma geldi ve bu yüzden gaza geldim. Sonucunda da yeneceğim maçı kaybetmiş oldum. Açık Ağızlı Gülümseme

--------------------

Sao Paulo vs Hamburg

Tsubasa (Tahamata) - Drive Overhead
No. 9 - Kafa tamamlama.
Babington (Tsubasa) - Kafa boş kaleye.
No. 9 - Kafa tamamlama.

Tsubasa (Tahamata) - Röveşata
Kaltz - Şut

Tsubasa (Lima) - Röveşata boş kaleye.

(Yok)

Sao Paulo 4-3 Hamburg

Maçta 2 penaltı kaçırdım. İkinci kaçırdığım penaltıda, ikinci yarıydı, durum 3-3'dü ve son anlardı. Atsaydım maçı kazanacaktım ama kaçırdım ve maç uzatmalara gitti. Neyse ki bu sefer uzatmalarda 4-3 yenmeyi başardım. 

Renato çok iyiydi bu maç. Bir sürü top kesti. Aynı şekilde Wakabayashi de muhteşemdi. Goller atmak çok zor oldu.

Keşke yenilmeden geçebilseydim. Ama yenilmekte oyunun bir parçası ve zevki. Kazanmakta var kaybetmekte. Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Karl Heinz Schneider - 27-11-2021, Saat: 01:00

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,641 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,983 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi