*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk 
Ne maç olmuş öyle ya.  Güzel  Bazı noktalarda son derece şanslıydın bence. Mesela Hyuuga'ya yakalanınca o %100 Tiger Tackle yapar ve şayet Misaki ile değilsek yaptığımız hamlenin pek bir önemi yoktur, çoğunlukla topu kapar, sen ise hiç kaptırmadın.  Güzel 

Bana göre Misaki'yi normal sürede hiç verimli kullanmadın, bu yüzden de maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda ise tam tersine Misaki ile oynadın (başlarken Guts 724 idi!) ve biraz da şansın da sayesinde 7-4 gibi çok güzel bir skor elde ettin. Jumping Volley bence çok güzel bir teknik ve bu turnuvada çok özel, senin videoları izlerken bunu bir kez daha anladım.  Güzel

Maçın hem şanssız hem de şanslı isimlerinden biri de yine Morisaki oldu; SGGK yapmasına rağmen Hyuuga'nın volesini kurtaramadı ancak uzatmalarda 2 şutları direkten döndü ve bir de Sawada çok net pozisyonda topu bıraktı ve dışarı çıkarak sana geçti. 

Ancak bana göre maçı bitiren iki hamle vardı. Biri, son saniyelerde Shoubu da Hyuuga-san!! diyerek, Hyuuga'dan topu çalan Nitta, diğeri ise Touhou'nun pasını keserek 0 Guts ile rakip kaleye ilerleyen kaptan Misaki.  Dil Çıkarma

Tebrik ederim. Başarılar dilerim.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Hikaru Matsuyama - 25-11-2021, Saat: 18:29

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,740 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,986 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi