*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nankatsu 7-4 Toho Academy (Normal Süre 4-4)

Evet sonunda ekstra level alma vaktim geldi. Çünkü Furano maçından sonra Misaki level alamadı malesef. Bu maç 3-3 berabere giderken son dakika yediğim golle 4-3 kaybettim. Skor her ne kadar yakın olsa da, oyun olarak onlar üstündü. 3 tane direkten dönen top vardı. Ben ise çok zor gol atıyordum. O yüzden aynı maçı tekrar tekrar yapacağıma level almayı tercih ettim.

Furano'yu tekrar yendim ve Toho ile maça tutuştum. Bu sefer hamlelerim level seviyemden dolayı daha başarılıydı. Ama şu through olayını bir türlü beceremiyorum. Yani benim mantığımla oyunun mantığı ters. Bence dibinde adam varsa bıraktığım topu o almalı. Biraz mesafe varsa rakibe gidiyor direkt. Ya da adam tam arkasında değilse yine rakibe gidiyor. Rakip benim oyuncumdan uzakta olsa bile o alıyor topu. Gerçekten çok top kaybettim bu yüzden.

Bu maçta da tam maç gidiyor derken 0:00'da Nitta'cığım sağolsun hiçbir umudum olmayan bir şutla eşitliği sağladı, golünü attı ve 4-4'e getirdi durumu. Uzatmalarda ise daha rahat goller buldum, direklerin ve süreyi kullanmanın yardımıyla farkı açarak galip geldim.

Bu oyunda belki de en anlamsız bulduğum maçlara geldik. Sao Paulo ile hazırlık maçları.  uyu

[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: ScoUnk - 24-11-2021, Saat: 00:41

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,654 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,983 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi