*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nankatsu vs Furano

Nitta (Urabe) - Kafa boş kaleye.
Nitta (P)
Matsuyama - Eagle Shoot
No. 7 - Vole

Nitta (Izawa) - Falcon Shoot

Misaki (Kishida) - Jumping Volley
Nitta (Misaki) - Kafa
No. 6 - Şut
Izawa (Kisugi) - Kafa boş kaleye.

Nankatsu 6-3 Furano

Maçta tam 3 penaltı kazandım. Hepsini Nitta ile kullandım. Biri gol oldu, diğerleri kaçtı. Kaçanların birisi direkten döndü birisini kaleci çıkardı.

Nitta attığı 4 golle maçın en iyisiydi. Misaki ile de her ne kadar bir gol atsam da fake, pas, oyun kurma gibi şeylerde çok kullandım.

Rakibe 5. golü atana kadar rakip kaleci inanılmaz direndi. Öncelikle dikkati dağınıkken Falcon Volley'i çıkardı, birebirde çalıma giren Misaki'yi uçurdu, sonra birebirde üzerine Falcon Shoot çeken Nitta'yı penaltı yaparak engelledi. Ve bu sefer penaltıyı da çıkardı. Daha sonra dikkati dağınıkken Misaki ile Röveşata vurdum. Top direkten döndü, ama dönen topta maalesef yere düştü ve Nitta'nın normal kafa vuruşuna uzanamadı. Hatta Matsuyama da çizgiden çıkarmayı denedi ama top ağlara gitti. Furano kalecisi herhalde bu golden sonra kafayı yemiştir. Açık Ağızlı Gülümseme

Maçta Morisaki inanılmazdı. Matsuyama'nın volesini hiçbir süper uçma yapmadan yumrukladı! Ve top bize geldi. Matsuyama herhalde o an şok geçirmiştir. Açık Ağızlı Gülümseme

Her ne kadar daha sonra No. 7'nin volesini ve No. 6'nın normal şutlarını yese de başta çıkardığı toplarla farkı açmamızı sağlamıştı, o yüzden bu maçta da benim için Morisaki harika bir performans sergiledi.

Bu arada maçta 5-3 öndeyken ve son atağı yaparken Misaki'yle fake atarak kaleciyi boşa çıkarttım. Ardından Izawa'nın topu alma ihtimali düşük olsa da topa yetişti. Rakip oyuncudan sıyrılıp kafa vuruşunu da gerçekleştirdi ve fileleri havalandırdı. Tekrar söylüyorum, ana serideki Izawa'nın güçlü hava topları özelliği bu oyunda da gerektiği kadar etkili ve kafa vuruşuyla goller atmak inanılmaz zevkli oluyor.

...

Maçtan Görüntüler:

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Karl Heinz Schneider - 23-11-2021, Saat: 21:14

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,740 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,987 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi