*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk 
Furano'ya has bir durum değil bu yaşadığın; rakipler güçlendikçe savunmamızı daha rahat aşıyorlar ve bilhassa da eksik adamla yakalandığımız zaman dönen topların onlara gitmesi daha sık yaşanır bir durum halini alıyor. Kesinlikle sinir bozucu ancak Furano ile bir ilgisi yok, takımıma çatma lütfen.  Dil Çıkarma  Uruguay, Japonya gibi önümüzdeki zorlu maçlar da benzer durumları yaşaman kuvvetle muhtemel.

Furano, senin de çok iyi bildiğin gibi CT'nin Team Play ekibi. Bu özelliğini de bu oyunda fazlasıyla yansıtmışlar. Maç içinde Matsuyama bu defa vuracak, ahan da şimdi şut atacak dediğimiz birçok anlarda şaşırtıcı şekilde pas vermeyi tercih edebiliyor. Benzer şekilde diğer Furanolu oyuncular da son derece paslı oynamayı tercih edebiliyorlar. Oyunu yıllardır oynadığım için bu söylediklerine o kadar aşinayım ki beni artık şaşırtmıyor.  Güzel

Köşe vuruşunda topu gönderdiğin nokta eğer yanlış anlamadıysam ceza sahası içinin kaleciye en uzak noktası ve burada GK çıktı diyorsun, enteresan, benim başıma bunca yıldır oynarım hiç böyle bir hadise gelmedi. Hatta ben rakip kalecinin çıkmasını istemediğim zamanlarda senin dediğin gibi olabilecek en uzak köşelere kasten pas atarım. Bu arada @Karl Heinz Schneider in dediği gibi rakip kaleye yaklaştıkça kalecinin çıkması olasılığı artarken uzaklaştıkça da risk düşüyor.

Alçak Top & Yüksek Top durumu için maalesef yazı dışında çok bir seçeneceğimiz yok, çünkü oyuncunun duruşu her halükarda aynı şekilde olduğu için anlamamıza imkan vermiyor. Top attığın oyuncunun özel teknikleri varsa zaten oradan anlaşılıyor ya da Tsubasa ile Drive Pass atacak olursan her defasında Yüksek Top geliyor.  Güzel İlk Captain Tsubasa oyununda Volley veya Heading yazısını çıkarmak için tuşa basıyorduk ve devamında vuruşu onaylamak için bir kez daha basmamız isteniyordu bizden. Bu oyunda ise 2 defa basmayı gereksiz bulmuşlar.

Nankatsu 8 - 1 Furano

[Resim: 6gkbxz4.png]
Misaki ile 6 gol attım.  Kalp - SevgiIzawa da bu maçta gol attı ki kendisini çok ama çok severim.  Kalp - Sevgi

İlk yarının sonunda Matsuyama Overhead Kick vuracaktı ve hakem düdüğü çaldı. İşte o anda fark atarak kazanacağımı hissettim.  Güzel

Bu arada zorlu Touhou finali öncesinde Misaki Level 12 ve Nitta Level 9 bende. Herkese başarılar dilerim.

Ha unutmadan Touhou maçında ille de Misaki ile ya da Nitta ile gol atıp Level alayım diye uğraşmanıza gerek yok çünkü exp bug bu maçta da yaşanıyor ne yazık ki ve ne kadar çabalarsak çabalayalım kazanacağımız exp 0 (sıfır)!  Kızgın - Sinirli
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Hikaru Matsuyama - 23-11-2021, Saat: 17:36

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,982 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi