*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nankatsu 4-2 Furano

Furano maçında da yenildim bir kere. 5-3 yine.

Fakat dikkatimi çeken bir şey var. Bu Furano'nun bir özelliği midir bilemedim. Uzaklaştırdığım hiçbir top benim oyuncularıma hiçbir zaman gelmedi. Arka arkaya 6 tane falan kurtarış yaptı Morisaki, hep Furano oyuncularına geldi ve maç boyunca da böyle devam etti. Bu Avalanche Attack'ta tüm oyuncuların ceza sahasına doluşması durumu değil, sürekli böyleydi. Zaten oldukça güçlüler, çok zorlandım.

Bu arada oyun saçmaladı falan. Avalanche Attack yaptıktan sonra hiç şut çekmeden 15 dk ceza sahamın içinde paslaştılar. Resmen dalga geçer gibi. Kızgın - Sinirli

Başka bir pozisyonda ben korner kazandım. Ceza sahasının rakip kaleye en uzak, uç köşesine attım topu, kaleci topu almaya çıktı.  ????? Sanırım oyunda acayip bir bug oldu.

Ama yine baştan oynayarak ekstra level almadan geçtim maçı. Yine de bu maçta çok çok zorlandım. Toho maçında ekstra level almadan geçemeyeceğim gibi görünüyor. Wakashimazu'nun 1v1 eksikliğini kullanmaya çalışacağım. Gazamız mübarek olsun. Açık Ağızlı Gülümseme

Bu arada Furano'da Oda'nın olmaması da aynı Musashi maçı gibi eksik olarak gördüğüm şey.

@Hikaru Matsuyama
Bir de bir şey soracağım, oyunun bu aşamasına geldikten sonra sormam garip olabilir ama. Oyunda alçak ve yüksek top geldiğinde bir yazıyla bunu belirtiyor bize. Fakat bir an o yazıyı gözden kaçırınca topun alçak ya da yüksek olduğunu nasıl anlıyoruz?

[Resim: hS4iDOk.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: ScoUnk - 23-11-2021, Saat: 01:00

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,635 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,982 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi