*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk 
Maça bence savunma oyuncuları damga vurmuşlar; Souda ve Ishizaki yani.  Güzel  Daha maçın başında Ishizaki (Ganmen Block) Souda'yı (Kamisori Shoot) engelleyince sanırım çok mutlu olmuşsundur.  Dil Çıkarma Yalnız Souda güya DF ama en az bir FW kadar etkiliydi bu maçta; ilk yarıda 4 şutu ve 2 golü var.  ?????  Neyse ki 2 Kamisori Shoot biri Ishizaki diğeri ise SGGK Morisaki tarafından durduruldu. 

Turnuvanın bu kısmında Souda, Shoot statı en zayıf olan özel oyuncu ve benzer şekilde Tatsunamili oyuncular da turnuvanın en zayıf isimleri. Bu nedenle ben bu maçı oynarken cidden çok keyif alıyorum; hem kalecimiz hem savunmamız belki de sadece bu maçta eziklenmiyorlar.  Dil Çıkarma  Öte yandan bu belirttiğim nedenden ben bu karşılaşmanın turnuvanın ilk maçı olması gerektiğini düşünüyorum. Bana göre Kunimi çok daha güçlü ve etkili bir takım.
İlave: Ishizaki'nin ikinci yarıda serbest vuruşu göğsüyle önüne alması da cidden çok hoş bir enstantaneydi.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Hikaru Matsuyama - 20-11-2021, Saat: 17:31

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,740 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,986 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi