*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sao Paulo vs Flamengo

Tsubasa (Amaral) - Röveşata
Santana (P)
Santana - Mirage Shoot
Tsubasa (Platton) - Vole
Gil (Tsubasa) - Vole
Battista (Tsubasa) - Vole boş kaleye.
Tsubasa (Gil) - Kafa tamamlama.

Santamaria - Banana Shoot
Santana - Mirage Shoot

Sao Paulo 5-4 Flamengo

Maçta Santana'nın 1 Mirage Shoot'u direkten döndü. Bu da 6 maç boyunca rakibin attığı ilk direk oldu. Bizim takımdan da Gil iki kez direğe vurdu, birisi Tsubasa tarafından tamamlandı.

Maç her ne kadar 5-4 bitese de benim için çok kolay geçti. Hatta ilk yarıyı 5-2 kapatmıştım ancak ikinci yarıda istediğim oyunu bir türlü oynayamadım. İlk yarı Sao Paulo, ikinci yarı ise Flamengo baskılı bir şekilde oynadı ve neticede kazanan 5-4'lük skorla Sao Paulo oldu.

Ha bu arada ne zaman olduğunu hatırlamıyorum ama Lima ile bir penaltı kaçırdım. Penaltı kazanınca yanlışlıkla oyuncu seçmeden direkt X'e bastım ve Lima topun başına geçti. Penaltıyı da kaçırdı. Dil Çıkarma

@ScoUnk 

Bana sormamışsın ancak sanırım benim yanıtlamamda bir sakınca olmaz.

Nankatsu takımının koçu Yoichi Takahashi'nin ta kendisi. Kendisini bu oyunda koç olarak uyarlamış. Zaten mangada Nankatsu Lise Takımının koçu hakkında herhangi bir bilgi yok. Bu oyunda kendisini Nankatsu'nun koçu olarak uyarlaması bence oyuna renk katan bir etken. Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Karl Heinz Schneider - 17-11-2021, Saat: 01:06

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,740 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,986 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi