*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@"digimax"

Katılmanı isterim, umarım vakit bulursun. 4-5 maç zor gelirse, birimizden şifre alıp yarıdan da devam edebilirsin.

@Hikaru Matsuyama

Malum aynı zamanda video da çektiğim için ben maçlarımı gününde değil de biraz önce yapıyorum. Bir gün önce vs. Dolayısıyla Flamengo maçını yaptım bugün. Skor bende kalsın, yine gününde paylaşayım. Ama Nankatsu ile zorlanacağımı biliyorum. Ve sanırım ne kadar gol atarsam atayım 2 level alma şansım yok bundan sonra. Dolayısıyla sizlerden 1 level geriden gelerek oynayacağım.

Penaltılarında bu kadar çok zorlandığım bir oyunun, penaltılarının experience vermemesi beni biraz sinirlendiriyor. Kızgın - Sinirli Bazen maç içinde yaşanan fauller ve kornerler de sürenin erimesine sebep oluyor.

Tsubasa'nın GUTS'ı ne kadar kaldı diye maç içerisinde bakmıyorum doğru, çünkü aklımdan sayıyorum. Gülümseme Ben bu tarz oyunları oynarken her zaman GUTS sayarak oynarım. Zamanla artıyor biliyorum, ama zaten uzun süre o oyuncuyla oynamadığım olmuyor, hamle yaptığım zamanlarda GUTS'ına bakıp sonra tekrar saymaya başlıyorum;

- Kafa ve vole şutları 2 adım koşmasıyla, KDV'siyle, stopajıyla vs 100 GUTS diye aklımda.
- 700 GUTS varsa 7 kafa/vole golü diye kafamdan sayıyorum.
- Drive Overhead ile 4 gol düşüyorum.
- Drive Shoot ile 2 gol düşüyorum.
- 2 kayma/blok/çalım vs yaparsam 1 gol düşüyorum.

Bunun gibi kafamda sayarak oynuyorum. Gülümseme Farklı bir yöntem ama bana daha kolay geliyor. Gülümseme Diğer oyuncuları ise Gil hariç pek dikkat etmem, hamle sırasında bakarım.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: ScoUnk - 16-11-2021, Saat: 19:00

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,768 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,989 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: