*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk 
Maçlarını geriden de olsa izlemeye gayret gösteriyorum. Bugün Gremio ve Palmeiras karşılaşmalarını izledim. Öncelikle Santos sonrasında Level atlamamış olmana üzüldüm, çünkü izlediğim kadarıyla son derece güzel oynuyorsun. 

Santos maçında Level atlayamamış olmanın nedeni Gremio maçında Tsubasa ile her ne kadar 6 gol attığını söylesen de exp açısından bu gollerden yalnızca 3 tanesi bir anlam ifade ediyor. Yani bir tanesi senaryo gereği ve diğer iki tanesi ise PK ve bütün bunlar 0 (sıfır) exp anlamına geliyor. 

[Resim: aigwt9z.PNG]

EXP Tablosuna baktığımızda oyunda ilerledikçe 2 Level arasındaki fark sürekli açılıyor, yani Level atlamak zaman geçtikçe daha zor bir hal alıyor. Sen de her şeyden önce bu durumu daha erken yaşamak durumunda kalmışsın. Öte yandan exp birikimi kümülatif olduğu için ta en baştaki maçtan başlayarak iyi performans sergilememiz önümüzdeki maçlardaki statümüzü sürekli etkiliyor. 

Gremio maçına dönecek olursam oradaki 3 gol RIO CUP TSUBASA OFANSİF PERFORMANSI açısından oldukça düşük kalıyor ne yazık ki. 

...

Palmeiras maçında ise şiir gibi oynamışsın. Her ne kadar ilk yarıda oyunun kontrolü sende olsa da skor açısından zayıftın ve bu oyunda topu ayakta tutmak, oyuna hakim olmak gol atmadığın müddetçe pek bir anlam ifade etmiyor.  Güzel

[Resim: jl7shl1.PNG]

Peki buradan sonra ne olacak?

Önünde Flamengo finali var ve hatırlatmak için exp tablosunu koyuyorum. Tablodan dikkat ederseniz Flamengo maçında ne ofansif ne de defansif hiçbir şekilde exp kazanmanın bir diğer ifadeyle Level atlamanın mümkün olmadığını görüyoruz. Bu durumda final maçında Tsubasa ile çokça gol atayım diye kasmamıza hiç gerek yok. Yani maçı kaybetmediğimiz sürece rahat ve keyfimizce oynayabiliriz.  Dil Çıkarma Ama tabiki bu bir bug ve bence çok can sıkıcı.

exp ve Level aktarıldığı için Nankatsu'ya geçtiğinde de maalesef Misaki 7 nci maçta Level 6 ile mücadele etmek durumunda kalacak ki bu 1 Level farkı emin ol hissedeceksin.
Her şeye rağmen güzel mücadele ediyorsun tebrik ederim.  Süper

Ha bu arada @Karl Heinz Schneider 'in dediği gibi diğer "BAŞARILI" hamlelerin sayısı da elbette exp kazanımı ve Level atlamak için önemli ancak ben senin maçlarını izliyorum ve skor üretme dışında da gerek Tsubasa gerekse diğer oyuncularınla gayet iyi oynuyorsun.
İki maçta dikkatimi çekti maçın sonlarına doğru Tsubasa'nın Guts ne kadar kaldı diye bakmadığına bahse girerim.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Hikaru Matsuyama - 16-11-2021, Saat: 18:09

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,740 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,986 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi