*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sao Paulo vs Santos

Tsubasa (Babington) - Vole
Zagallo - Vole
Tsubasa (Battista) - Kafa boş kaleye.
Tsubasa (Tahamata) - Kafa
Tsubasa (P)
No. 8 - Şut

Zagallo - Dyble Eel
Tsubasa (Platton) - Çalım
Zagallo - Dyble Eel
Gil (Babington) - Kafa boş kaleye.

Sao Paulo 6-4 Santos

Tsubasa'nın maçta iki şutu direkten döndü, bir şutu da No. 5 tarafından çizgiden çıkarıldı. 3 golüm heba oldu yani. Dil Çıkarma

Maçtaki bazı olaylar;

-Amaral'ın uçarak yavaşlattığı Dyble Eel'i Renato yumruklama ile zorlanmadan çelmeyi başardı.
-Tsubasa'yla kayma yapmama rağmen rakibin normal oyuncusu Tsubasa'yı çalımlamayı başardı.

Maçın kontrolü genel olarak aslında bendeydi ancak Zagallo'nun sert şutlarına karşı çoğu zaman çaresiz kaldım. Bu yüzden de maç 6-4'lük bir skorla sonuçlandı.

@Hikaru Matsuyama 

Benim maçımda da Dirceu iki kez atağa katıldı. Birincisinde Zagallo'ya ceza sahası içinde güzel bir pas gönderdi. Zagallo da bu pası voleyle tamamlayıp Dirceu'nun pasını asiste dönüştürdü.

Ancak diğer atakta garip bir şey oldu. Oyuncularımla bir sürü savunma hamlesi yaptım ancak top yine onlarda kaldı. Benim bir sürü oyuncum da pasifti. Artık golü yiyeceğim diye düşünürken top Dirceu'ya havadan geldi. Aha dedim meşhur Cannon Header'in vuracak. Ama öyle olmadı. Hiç ummadığım bir şekilde Dirceu ile markaja giren Battista topu uzaklaştırdı ve bize kazandırdı. Sanırım Dirceu orada şut çekmemişti ancak öyle ya da böyle top bana geçti ve kontra atakta boş Santos savunmasına cezayı kestim. Gülümseme

@ScoUnk 

Maçların kayıp zamanları çok riskli oluyor gerçekten. Benim de geçen maç ilk yarının kayıp zamanlarında çektiğim Drive Shoot boşa gitmişti çünkü top havadayken hakem maçı bitirmişti. Bazen böyle talihsizlikler yaşayabiliyoruz ve enerjilerimiz boşa gidiyor.

Benim maç sonu yükselen oyuncularım ise Tsubasa, Gil ve Babington şeklinde oldu.

Tsubasa ile çok gol attığımdan, Gil ile bir gol attığımdan, Babington ile de başarılı hamleler yaptığımdan yükselmiştir muhtemelen. Maç öncesinden de dedim, bu maçta seviyesinin artmasını istediğimiz oyunculara çok odaklanmalıyız.

Ama ne gariptir ki ben de aynı senin gibi biri penaltıdan olmak üzere 5 tane Tsubasa ile gol attım. Benimki yükseldi, seninki yükselmedi. Bunun sebebi bence bunlar olabilir:

-Ya sen Tsubasa'yı gol harici fazla kullanmadın. (Ben mesela sadece gol değil, top sürme, çalım, pas vs. şeklinde de maç boyu kullandım)
-Ya da senin Tsubasan benim Tsubasam'dan daha fazla seviyesi olduğu için, bu maçta daha fazla gol atmalıydın.

...

Rio Kupası finali olan Flamengo maçında herkese başarılar dilerim.  Güzel
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Karl Heinz Schneider - 16-11-2021, Saat: 02:26

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,654 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: