*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brezilya Genç Takımının kalecileri hakkında bir tartışma yapmışsınız, ben de fikrimi belirtmek isterim.

Gertise'nin olmadığı dönem bence de kaleyi koruyan isim Meao'dur. Onun yedeği olan 2. kaleci ise oyunda gördüğümüz Brezilyalı kalecileri baz alırsak bana kalırsa Flamengo'nun kalecisidir. Hatta Flamengo kalecisinin yakalama değeri Meao ile aynı, yumruk değeri ise Meao'dan daha çok kuvvetlidir.

Diğer üçüncü kaleci ise Gertise gelince Flamengo kalecisine kalacak ancak Gertise'nin gelmediği zamanda üçüncü kaleci bence Palmeiras'ın kalecisidir. Tsubasa Ozora zaten bir sinematikte takımındaki oyunculardan, Doutor ve Amaral'ın Brezilya'ya gittiğini, Babington'un da Arjantin'e gittiğini söylüyor. Yani Renato zaten profesyonel olamamış. Onun dışında üçüncü kaleci olarakta geriye kalan isimlerden en çok öne çıkan Palmeiras'ın kalecisi oluyor.

Yani şöyle diyebiliriz,

1-) Meao
2-) Flamengo GK
3-) Palmeiras GK

Gertise geldiği zaman birinci kaleci olmuştur. Meao ikiye, Flamengo kalecisi üçe kaymıştır. Palmeiras kalecisi ise takımdan atılmıştır. Dil Çıkarma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Karl Heinz Schneider - 13-11-2021, Saat: 17:58

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 290 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,822 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 42,090 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi