*

CT Maçlarında Gerçekleşmeyen, Ama Gerçekleşmesini İstediğiniz Sahneler?

Bu konu; 14 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OVERSEA FIERCE FIGTS IN CALCIO RISING SUN'S GİOCATORI SPOILER

Serie C1'in son maçları, Hyuga ve Aoi'nin kapıştıkları Reggina - Albese mücadelesi ve Albinoleffe - Ravenna mücadelesiydi. İlk iki takım Serie B'ye çıkacaktı. Reggina 1. - Albese 2. - Albinoleffe 3. sıradaydı. Eğer Reggina Albese'yi yenerse, Albinoleffe de Ravenna'yı yenerse Albinoleffe 2. sıraya yükselecek ve Serie B'ye çıkacaktı.

Mangada Reggina - Albese maçı gösterildi, Albinoleffe - Ravenna maçı gösterilmedi.

Maç içerisinde bazı Albese taraftarları/kişileri radyodan Albinoleffe - Ravenna maçındaki gol haberlerini dinliyordu. Maçın ilk yarısında Albinoleffe'nin gol atarak öne geçtiğini duyurdular. Daha sonra maçın sonunda Albinoleffe'nin bir gol daha atarak kazanmayı garantilediğini duyurdular. Albese de, Reggina'ya karşı kaybediyor durumda olduğu için Serie B'ye çıkacak olan takımlar Reggina ve Albinoleffe olacaktı. Yani Aoi, Serie C1'de kalacaktı.

Maçın sonunda Albese, Reggina'ya 2-3 yenildi. Hemen sonra Hyuga Serie B'ye çıktı, Aoi ise Serie C'de kaldı diye haber verdiler.

Ama sonraki bölüm o da ne, radyoda hata varmış ve Albinoleffe maçı aslında kaybetmiş. Bu sebepten dolayı Reggina ve Albese, yani Hyuga da Aoi de Serie B'ye çıktı.

Ben bu senaryoyu hiç beğenmedim. Radyoda hata vardı gibi bir sebep çok saçma. Başından beri Hyuga ve Aoi'nin Serie B'ye çıkacağı belliydi aslında. Sırf Reggina - Albese maçının daha heyecanlı gösterilmesi için diğer maçı araya katmak tamamen komploydu diye düşünüyorum.

Radyoda hata varmış diyerek maç sonunda Albinoleffe'nin kaybettiğini söylemek yerine bari gerçekten Albinoleffe'nin kaybettiğini Reggina - Albese maçında canlı canlı söyleselerdi. Hiç değilse daha gerçekçi olurdu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT Maçlarında Gerçekleşmeyen, Ama Gerçekleşmesini İstediğiniz Sahneler? - Yazar: Karl Heinz Schneider - 05-10-2021, Saat: 16:04

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi