Spoiler Aslında Cruyfford'un Ajax'ta kalması ve Misugi ile oynaması iyi olabilir. Mangada muhtemelen bu gerçekleşmez. Ama oyunda gerçekleşmesi aslında o kadar fena olmaz.
Nitta'nın başka oyunda Sao Paulo'da oynaması, Misugi'nin başka oyunda Ajax'ta oynaması, ama mangada bunların gerçekleşmemesi bir sorun değil bence. Hatta bana kalırsa bu durum güzel, bazı karakterleri farklı takımlarda görmek zevkli.
--------------------
Rise of New Champions konusuyla ilgili, ben Kaptan Tsubasa'nın çoğu turnuvasının olduğu bir oyun isterim. RONC'da zaten ilkokul-ortaokul döneminin hikayesi var. Japonya ile U-16, U-20 turnuvalarının hikayesi olabilir, bence çok güzel olur. Bir de mangada Şampiyonlar Ligi bittikten sonra oyunda da Şampiyonlar Ligi çıktığını düşünelim. Tabii buradaki senaryolar, karakterler, karakterlerin takımları birebir mangadakiyle aynı olacak.
RONC oyununda bunlar olsa çok güzel olurdu. Yapılmasının çok zor olduğunu biliyorum ama RONC'un böyle olmasını isterdim. İlla RONC oyununda olacak diye bir şey de yok elbet. O yüzden daha düşük bütçeli yeni bir oyun çıkararak, mangadaki çoğu turnuvanın birebir aynı şekilde oyun olarak uyarlanmasını isterdim. Sanırım bu isteğim sadece hayal olarak kalacak ama en azından elimizde HACK yapma imkanı var.