Spoiler Maçlardan spoiler yiyeceğimizi düşünmesem de kadrolardan spoiler yemiş olabiliriz. Kadroları inceledim. Açıkçası bu kadroların mangadaki gibi olacağını düşünüyorum. Mesela Pierre oyunda PSG'de olacak, ama diyelim ki mangada hala Bordeaux takımında. Bu gerçekten saçma olur. O yüzden ben kadroların mangadaki gibi olacağını düşünüyorum. Yani bana kalırsa kadrolardan spoiler yedik. Ama bu benim için kötü bir spoiler değil, yani bundan spoiler yediğim için üzülmem.
Kısaca özetleyecek bir yorum yaparsam; Eğer düşüncelerim gerçekleşirse bu benim için bir sorun olmaz.
Son olarak ise takımlardaki oyuncularla ilgili yorum yapmak istiyorum. Belki mangada takımlardaki oyuncular birebir aynı olmayacak ama yine de yapmak istiyorum.
Schneider, Wakabayashi, Tsubasa, Hyuga, Matsuyama ve Cruyfford'un takımlarına şaşırmadım. Bu oyuncuların zaten bu takımda olacaklarını düşünüyordum.
İnter takımına Aoi'nin tekrar dönmesine de şaşırmadım, beni şaşırtan yanında Ishizaki'nin olmasıydı. Yazarlar Ishizaki'den bir türlü vazgeçemiyor.

Ben Şampiyonlar Liginde kötü kullanılmazsa Ishizaki'nin renk katacağını düşünüyorum.
Misaki, PSG'ye geçmeyi sonunda başarmış. Benim için bu hiç sürpriz olmadı. Performansı zaten ortada.
Pierre için de 1 yıl önce bir yorumum vardı:
https://tsubasatr.net/konu-mangada-hayal...tml?page=3
Ben o zamanlar Pierre'i PSG'de oynuyor sanıyordum. Bordeaux takımında görünce şaşırmıştım. Ama sonradan Pierre'in, PSG'ye transfer olacağını düşünüyordum... Ama yine de bunu aniden görmek benim için sürpriz oldu, bu transfere sevindim.
PSG takımında görünen diğer iki oyuncuyla ilgili şimdilik yorum yapmayacağım.
Diaz'ın ise Hino'yla beraber olmasına şaşırdım. Birbirlerine uyumlu olduklarını düşünmüyorum. Ayrıca Hino bana kalırsa Napoli oyuncusu değil Juventus oyuncusu. Bunu Hyuga'yı hesaba katmadan söylüyorum. Napoli'de Diaz ile neler yapacaklar çok merak ediyorum.
Ama Hino'nun Napoli'de oynamasına sevinmedim. Hino bana kalırsa çok güçlü bir karakter. Şampiyonlar Liginde en çok iddialı olan ekipler bana göre Bayern Münih, Barcelona, Real Madrid ve Juventus. Hino'nun kesinlikle Juventus'ta olmasını isterdim. Bence böylesi çok daha iyi olurdu. Hem Hyuga ile de ikili oyunlarını izlemek muhteşem olurdu. Napoli'ye gitmesine hiç sevinmedim.
Belki bu takımlar mangadaki takımlarla aynı olmayacak ama hiç değilse oyunda aynı olacak, o yüzden yorumlarımın boşa gideceğini düşünmüyorum.
Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. Senin de yorumunu merak ediyorum Gökhan abi.