*

Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 141 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
--------------------

Japonya 5-4 Dream Team

JPN GOL: Tsubasa - Tsubasa - Hyuga | Hyuga - Hyuga

DRE GOL: Diaz - Napoleon - Pierre | Pascal

Maçta rakibin 1 normal şutu direkten döndü.

--------------------

İlk Yarı

İlk yarı Tsubasa ile 2 Drive Shoot, Hyuga ile 1 Tiger Shoot ile goller bulmayı başardım. Rakipte ise, Diaz bir tane süper şutunu kullanarak attı. Napoleon yine Cannon Shoot ile Wakabayashi'yi avladı. Pierre de Slider Shoot ile bir gol atmayı başardı ve ilk yarı 3-3 tamamlandı.

İkinci Yarı

Hyuga bu yarıda 2 tane Tiger Shoot ile gol atmayı başardı ve 5-3 öne geçerek büyük bir avantaj yakaladım. Son dakikaya kadar rakibe süper şut fırsatı vermedim. Yanlış hatırlamıyorsam bu ataklarda rakibin 1 normal şutu direkten dönmüştü. Kayıp zaman oynanırken Pascal, (yanlış hatırlamıyorsam) Long Shoot çekti ve Wakabayashi bunu da yedi. Böylelikle maç 5-4 tamamlandı ve 4. denememde bu rakibe karşı kazanarak oyunu bitirmiş oldum.

--------------------

Schneider önceki yenildiğim 3 maç döktürürken bu maçta ona hiç fırsat vermedim.

Bu arada maçta tüm süper şutlarım gol olmadı, Hernandez'in çıkardıkları da oldu. Wakabayashi'de yanlış hatırlamıyorsam Chana'nın bir süper şutunu tutmayı başarmıştı.

Oyunu ilk oynayışımdı, 13 farklı takımdan 3 takıma mağlup oldum. Ama son takımı yani Dream Team'e yenildiklerimi sayarsak toplam 5 kere yenilgi aldım. Yine iyi bence.

Oyun çok zevkliydi ve etkinlikte de çok eğlenceliydi.

@ScoUnk 

Yardımların için teşekkür ederim.

@ScoUnk @Makoto Soda @Hikaru Matsuyama 

Hepinizi tebrik ederim.

Aramızda hiç yenilmeden bitiren oldu mu?
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Karl Heinz Schneider - 10-09-2021, Saat: 02:30

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 550 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,414 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,977 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: