*

Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 141 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
--------------------

Japonya 4-8 Dream Team

JPN GOL: Tsubasa - Tsubasa | Hyuga - Hyuga

DRE GOL: Schneider - Diaz - Napoleon | Schneider - Scnheider - Schneider - Schneider - Chana

--------------------

Artık Tsubasa'nın Drive Shoot'u gol olmaya başladı. Ama Wakabayashi her topu içeri almaya devam ediyor.

Ayrıca oyun beni çıldırtıyor. Wakabayashi ile orta sahaya degajlıyorum, top orta sahada ileri koşan adamın omzuna çarpıp arkaya dönüyor ve Schneider normal şutla gol atıyor.

Neyse, Tsubasa'nın Drive Shoot'unun işe yaramasına sevindim. Bu arada bu maç sonunda Tsubasa ile Hyuga'nın seviyesi artmadı ama Wakabayashi'nin arttı. Artık son 1 veya 2 maçı bu seviyelerle deneyeceğim, daha fazla almayacağım.

@ScoUnk 

Zikzak hareketini zaten her maç kullanan biriyim. Ama rakip oyuncu, top süren oyuncumdan hızlı olduğu için zikzak yapsam bile yetişmiş olacak. Mecburen zıplamayı kullanıyorum.

Gol yine buluyorum ama Wakabayashi her topu içeri aldığı için maçı önde sürdürmem çok zor. Napoleon'un Cannon Shoot'unun Wakabayashi'ye gol girmesi kadar saçma bir şey yok bu oyunda.

@Makoto Soda 

Teşekkür ederim, faklı dizilişleri zaten kullanıyorum ama pek bir değişiklik olmuyor benim açımdan.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Karl Heinz Schneider - 10-09-2021, Saat: 00:13

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 550 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,414 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,977 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: