*

Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 141 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
--------------------

Japonya 7-4 RJ7

JPN GOL: Hyuga - Hyuga | Hyuga - Hyuga - Hyuga - Hyuga - Hyuga

RJ7 GOL: Hino - Hino - Hino | Hino

--------------------

İlk Yarı

Hino maça deli gibi başladı ve 3 Dragon Shoot ile hattrick yaptı. Ben maçı kaybedeceğimi düşündüm ama bırakmadım. Topu çalma, oyuncuları hareket ettirme materyallerine çok fazla odaklandım ve kalan dakikaları gol yemeden kapatmayı başardım. Üstüne Hyuga ile 2 tane Tiger Shoot ile gol attım.

Farkı bire indirdiğim için büyük bir heves aldım.

İkinci Yarı

İkinci yarıda da ilk yarının sonlarındaki oyunumu sürdürdüm ve yine bir süre gol izni vermeyip Hyuga ile iki Tiger Shoot ile gol attım ve 4-3 öne geçtim! Bu geri dönüşü gerçekten beklemiyordum. Ancak santrada Hino'nun tekrar bir Dragon Shoot ile gol atmasına engel olamadım ve maç 4-4 oldu. Ancak sonra üstünlüğü tamamen ben aldım ve Hyuga ile 3 Tiger Shoot daha vurarak goller attım ve maçı 7-4 bitirdim.

Rakip kaleci Yamada sadece Nitta'nın Falcon Shoot'unu tutabildi. Hino tüm golleri Dragon Shoot ile attı mı emin değilim, galiba ilk yarıdaki bir golü normal şuttandı.

--------------------

Özel şut kombinasyonlarını yapmayı bilmiyorum/yapamıyorum. O yüzden diğer maçları oynamadım. Çünkü özel hareket kombinasyonlarını kullanmadan diğer iki maçı yenmem neredeyse imkansız.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Karl Heinz Schneider - 29-08-2021, Saat: 01:05

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,582 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,980 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: