*

Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 141 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tam olarak dediğim sahneyi paylaşmışsın; Baresi detayı dışında tıpkı hatırladığım gibi, dikkat edilirse mevkisini kesin olarak bilemiyoruz Gentile'nin burada. Ancak tabi Baresi ifadesi DF olduğunu düşündürüyor. Belki de sadece güçlü bir oyuncu olduğu için ve bu oyunda (en azından benim şimdiye kadar görebildiğim kadarıyla) hücum oyuncuları daha ön planda olduğu için forvete koymuş olabilirler. Ben Jr. Youth turnuvasındaki Gentile ile karıştırdıklarını ise düşünmüyorum çünkü dediğim gibi sensei onlarla birlikte veya en kötü bir otobüs kadar uzaklarında, akılları karışacak olsa sorarlardı.  Güzel

[Resim: lyhcq34.PNG]

Ben henüz yeni öğrendiğim için habire gol atmaya çalışıyorum. Maç, onlar da bolca karşılık verdikleri için keyifliydi açıkçası. Hatta 3 golleri düz şutlaydı ki benim de atmaktan en keyif aldığım şut türü.  Dil Çıkarma  İlk defa bir CT oyununda özel şutları değil de sıradan şutları seviyorum. Başımıza taş yağacak.  Dil Çıkarma  Hatta elemanın bir tanesi orta sahanın az ilerisinden düz şut vurdu ve gol oldu.  ?????  Bu zamana kadar yediğim en güzel oldu, helal olsun yiğidime dedirtti.  
Bu oyunda Kamisori Tackle, Power Block, Skylab Passcut vs de yok sanırım?  Güzel  

@ScoUnk 
Videolarını izlerken adamları zıplaya zıplaya ekarte etmen çok hoş.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Hikaru Matsuyama - 24-08-2021, Saat: 05:26

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 550 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,414 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,977 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: