*

Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 141 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk 
Gentile ile ilgili benim bir teorim var, hazır sormuşken burada dile getireyim. Captain Tsubasa World Youth mangasında hatırlarsanız Gentile, Aoi'yi alt ediyordu ilk ortaya çıktığında ve o bölümde biz Gentile'nin hangi mevkide oynadığını görmemiştik. Bu ve Captain Tsubasa J The Way to World Youth oyunları da sizlerin de bildiği gibi "yarım" oyunlar, bu nedenle de Gentile'yi olsa olsa forvettir diye düşünerek bu mevkide konumlandırmışlar. 

Ancak bu teorimde sorgulanacak bir nokta var; benim bildiğim kadarıyla tüm CT oyunları Takahashi-sensei'nin bilgisi ve izni dahilinde ortaya çıkıyor. Şu halde bu oyunu yaparken FW Gentile'den senseinin de haberi vardı diye düşünmek mantıklı olan. Bu şekilde beyin fırtınası yapınca benim aklıma yatan senaryo, senseinin kendisinin bile Gentile'yi mangayı çizmeye devam ettikçe mevkisi için son kararı savunmada kılmış gibi gözüküyor. 
Bizler onu mangada DF olarak izlediğimiz için de bu 2 oyunda onu FW olarak gördüğümüzde garipsiyoruz haliyle.  Güzel

@Makoto Soda 
Falso olayı iyiymiş, R1+L1 dışında özel şut vuramayan benim gibi birisi için bu şekilde falsolu gol atabilmek oynayışıma renk katacaktır. Tabi becerebilirsem.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Hikaru Matsuyama - 22-08-2021, Saat: 20:54

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,654 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: