*

Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 141 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hikaru Matsuyama

Elimizden geldiğince yardım ederiz sorun değil. Gülümseme

Gördüğüm kadarıyla oyuna da alışmaya başlamışsın. Dediğin gibi bu oyun resmen Shingo Aoi için yapılmış gibi. Neden bu kadar sevdiğimi de anlıyorsundur. Dil Çıkarma

Bu oyunda, diğer oyunlara benzer şekilde GUTS sistemi var. Ama sayısal bir değer değil BAR şeklinde. Koyduğun SS'te mesela iki oyuncunun da yanında sarı bar var. Birinde azıcık kırmızı, diğerinde azıcık mavi var. Bar'da 3 renk var ve her özel harekette azalıyor. Mavi - Sarı - Kırmızı diyerek azala azala gidiyor. Bu da tabii ki özel hareketlere etki ediyor.

Almanya maçında gol olması kesin olmayan şutlarla biraz yorup sonrasında garantileri vurmak daha faydalı. Örneğin en önce 1 tane Kamisori vurabilirsen, sonra Hyuga ve Tsubasa ile atabildiğin kadar atıp, Muller iyice yorulunca Nitta ile denemek lazım.

Save sorunun çözüldü mü?

Son olarak Juventus'ta Gentile'in forvet olması hakkında ne düşünüyorsun? Açık Ağızlı Gülümseme

@Makoto Soda

Bir de ben bu oyunda falso hiç vermedim. R2 L2 ile şutu çekmeden önce mi basmak lazım, nasıl yapıyoruz?
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: ScoUnk - 22-08-2021, Saat: 15:09

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,654 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: