*

Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 141 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hikaru Matsuyama

Öncelikle aldığın galibiyetler için tebrik ederim. Özel şut çeker iken oyuncunun etrafında ışık çıktıktan sonra devamlı R1+L1 yapmana gerek yok.Devreye şut animasyonu giriyor ellerini bırakıp dinlendirebilirsin. Şut karşılarkende aynı durum geçerli fakat tam nerede basılması gerektiğini bilmediğimiz için rakip oyuncu çekmeye hazırlanırken başlıyoruz R1+L1'e abanmaya Açık Ağızlı Gülümseme

İkinci soru için oyunda kırmızı kart var.Hatta kaymak yerine bazen vücut koyup aldığımızda direk kırmızı kart bile yiyebiliyoruz.Dirsek mi atıyor ne yapıyorsa artık.Topa kayarken oyuncuya yakın olmak önemli.

Ceza sahası içinden ben hiç özel şut çekemedim.İşin gerçeği bir kaç kez denedim baktım olmuyor bırakmıştım.Demek ki mümkünmüş.Biraz inatlaşmak lazımmış.
Oyun kayıt bölümü sorunluysa romdan veya emülatörden olabilir.Yukarıda farklı bir emülatör paylaşmıştım onu deneyebilirsin.

Birde bir sorum olacak klavyeden oynarken nasıl bir tuş kombinasyonuyla oynuyorsun ? Eski FIFA veya CS oynayanlar gibi mi oynuyorsun ? Ben mesela A = Hızlı Koşma  S= Şut   D=Pas   Q=Çalım(Yani Üçgen)   W=R1   E=L1  R=R2  F=L2 olarak kullanıyorum.
W ve S alt alta olduğu için hemen W basıp diğer elim zaten yön tuşları üstünde duruyor kombinasyon girip S'ye basıyorum.

Başka sormak istediğin veya aklına takılan yer varsa sorabilirsin. Video çekme işinden fazla anlamıyorum. Upload hızımda yaşadığım şehir itibarıyla çok düşük.Yoksa detaylı bir şekilde anlatmak için video çekerdim. Çünkü bu oyuna alışanlar kolay kolay bırakamıyor. Herkesin oynamasını istediğim bir oyun. Oyun sonunda değişik takımlarla oynamak çok keyifli.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Makoto Soda - 21-08-2021, Saat: 22:39

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 550 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,536 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,978 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi