*

Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 141 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hikaru Matsuyama @Karl Heinz Schneider

Daha önce yukarda bir mesaj atıp tüm her şeyi yazmıştım aslında.
Alıntı:Ek olarak özel şutların nasıl çekildiği ile ilgili bir PDF dosyası ekliyorum. Oradan bakabilirsiniz.

.pdf   5555.pdf (Dosya Boyutu: 90.35 KB / İndirme Sayısı: 23)

Oyunu daha önce oynamamış olanlar için özel hareketleri yaparken R1 tuşuna basılı tutup oradaki kombinasyonu yapıyorsunuz.
Kare - Pas (Top rakipteyken omuz mücadelesi)
X - Şut (Top rakipteyken kayma)
Üçgen - Zıplama
Yuvarlak - Koşma
R1 ve L1 tuşlarına aynı anda basarsanız, kaleci özel kurtarış yapar, oyuncular da standart 1 özel şut vurur. Ama diğer özel şutlar için R1 tuşuna basılı tutarak kombinasyonları sizin yapmanız gerekli.

Sanırım daha detaylı açıklama gerekiyor. Öncelikle @Karl Heinz Schneider 'in sorununa yanıt vereyim. Kaleci ile uçmak için top kalene giderken R1-L1 tuşlarına üst üste defalarca basman gerekiyor. Eski oyun olduğu için 1 sefer basınca algılayamayabiliyor. Şut çekmek için de şimdilik R1-L1 tuşlarını kullanabilirsin. Çünkü zaten oyuncularının o listedeki şutları henüz yok. Bu Jr. Youth finali, bu maçta Flying Drive Shoot ya da Raiju Shoot vurmaya çalışırsan hata olur. Zaten hangi şutun hangi levelda açılacağı yazıyor orada. Sen şut için R1-L1 tuşlarını dene şimdilik yeter.

@Hikaru Matsuyama  Senin soruna gelince, yukarıda birçok sorunun yanıtı mevcut, ama taktik de vereyim ayak üstü. Oyunda top sürmeye çalışmayı pek. Sürmeye çalışırsanız da sürekli üçgen tuşu ile kaymalardan zıplayarak kaçın. Sürekli paslaşmanız gerekiyor. Oyun durmadığı için rakiplerin acıması yok. Aslında CT5'in oyun durmayan hali diyebiliriz. Save kısmında ise çok fazla onay sorduğu için muhtemelen etmeden çıkmışsındır. Save ettiğinde icon olarak kaptanlık pazubandı belirdi mi? Mavi pazubant. İsim yazdıktan sonra, ismi onaylayıp en son tekrar YES demek gerekiyor. Icon önünüze çıktıktan sonra save etmiştir, rahat olabilirsiniz. Shingo için ise para torbası çıkıyor.

[Resim: D61oR.png]

Son olarak size benim maçımın videosunu atayım. Belki oynayış şeklim size ilham olur.

Bu arada son ekleme olarak. Özel şutları ceza sahası çizgisinden çekmeye çalışın. Ceza sahası içine girince ben de çekemiyorum, oyunun bilmediğim bir özelliği var sanırım ceza sahası içinden R1-L1 özel şutu çekemiyorsun.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: ScoUnk - 19-08-2021, Saat: 10:28

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 553 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,582 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,980 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: