*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu sefer ekran görüntüsü maalesef yok. Ben maç sonu istatistik ekran görüntülerini buraya atıyordum, ardından sonraki maçın ekran görüntüsünü atıp eskisini siliyordum. Şimdi de aynısını yaptım ama karıştırarak Hanawa maçının istatistiklerini silip Nishikigaoka maçının istatistiklerini tuttum. Bu durum için özür dilerim ama yapabileceğim bir şey yok. Geri kurtaramam. O yüzden bu sefer istatistik olmadan paylaşacağım. Ama bu duruma çok üzüldüğümü belirtmek isterim.

--------------------

Nankatsu vs Hanawa (3-2)

NAN GOL: Tsubasa (Kisugi) - Tsubasa (Kisugi) | Tsubasa (Taki)

HAN GOL: No. 4 | Kazuo

Tachibana Kardeşler'in direkten dönen 1 şutu ve benim bir oyuncumun çizgiden çıkardığı 1 top var.

--------------------

İlk Yarı

Maç başlayalı daha 1 saniye olmadan Tachibana Kardeşler süper verkaç yaptı ama Izawa topu direkt kontrol ederek kaptı.  ?????  Bu duruma çok şaşırdım, milyarda bir olur böyle bir şey.

Rakip No. 4 ile zorlanmadan bir kafa vurarak gol attı. Ben de iki tane Drive Shoot ile gol attım ve ilk yarıyı 2-1 önde kapattım. Tachibana Kardeşler ilk yarı etkisizdi.

İkinci Yarı

İkinci yarıya ben başladım ve yaptığım atakta Drive Shoot vurarak gol attım. Durum 3-1 oldu. Tachibana Kardeşler çok fena geldiler. Ama ne pozisyonlar oldu anlatamam. İlk önce havadan Skylab Hurricane vurdular, top direkten döndü. Dönen topu kafayla tamamlamak için vurdular ama bir oyuncum çizgiden çıkardı. Diğer bir atakta yine Skylab Hurricane vurdular ama Morisaki topu yumrukladı. Hayatım boyunca Kaptan Tsubasa oyunlarında bu kadar şanslı olduğumu hatırlamıyorum. Bu arada ana hikayede de Morisaki bu şutu ilk kez çekildiğinde yumrukluyordu, bu yüzden mi yumrukladı? Ve son olarakta bir Skylab Hurricane daha denediler ve nihayet golü buldular. Ben gole Kazuo yazdım çünkü ortadan geldiler ama Kazuo'nun attığından emin değilim.

--------------------

Maç çok heyecanlıydı. Maçı kazanınca üzerimden büyük bir yük kalktı. Yalnız istatistikleri silince hevesim kursağımda kaldı. :(
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: ScoUnk - 08-07-2021, Saat: 19:30
RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Karl Heinz Schneider - 02-08-2021, Saat: 10:02

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,768 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,989 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi