*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: Tc4pe.png]

Nankatsu SC 3-2 Shinjou

Shinjou bence gereksiz güçlü olmuş. Mangada görmediğimiz, 7-0 Nankatsu'ya yenilen bir takım sonuçta. Naniwa'dan daha güçlü. Bir sonraki tur diye daha güçlü olması gerekmiyor, onun bir önceki turdaki rakibi daha kötüdür ve tur atlamıştır, olabilir yani. Gülümseme

O özel voleyi durdurmanın imkanı yok zaten. Top alabilmek için Izawa'nın gaza gelmesi gerekti, 1-2 defa da Urabe, Tsubasa ile falan aldım. Urabe'yi birine sevdirmek istiyorsanız, bu oyunu oynatın bence. Gülümseme Onun dışında Ishizaki'nin özel bloklarını da top kapmak için kullanıyorum birkaç maçtır. Rakip şut çekmese bile etkili oluyor.

Diğer CT oyunlarından farklı olan, ayrıca @Jun Misugi'nin yaptığı ve benim senaryosunu hazırladığım hack'te de kullandığımız, farklı takımla oynama bölümüne geldik. Açıkçası bu oyundan görüp eklemiştim o kısmı.

@Makoto Soda Bir sorum olacak. Burada aldığımız level'lar bize zarar mı? Yani bizim takıma mı taşınıyor? Yoksa bizim rakibimiz Meiwa'da kalıp bize zarar mı oluyor? Ona göre 1-0 kazanmak isteyebilirim. Dil Çıkarma

Sıradaki rakip Furano;

1 - Masanori Katou
2 - Satou
3 - Koichi Wakamatsu
4 - Tsuyoshi Kondou
5 - Hisashi Matsuda
6 - Kubota
7 - Seiji Nakagawa
8 - Shuichi Yamamuro
9 - Haruo Kaneda
10 - Hikaru Matsuyama
11 - Kazumasa Oda

Bir de bu maçta bir bug ile karşılaştım. Bir pas attım, görüntüsü aşağıda.

[Resim: Tgkw6.png]

Şimdi de sonucunu aşağıya koyuyorum.

[Resim: TgExp.png]

Şaka gibi!  xD Sayın oyun, adamın ağzına mı sokayım topu ne istiyorsun benden!  Kızgın - Sinirli
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: ScoUnk - 08-07-2021, Saat: 19:30
RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: ScoUnk - 21-07-2021, Saat: 16:48

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 550 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,414 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,977 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi