*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk 
Hanawa kadrosunda hata yok. 
Bu arada buradaki Golden Combi bence de güzel, fena değil ancak bana göre hem tüm oyunlarda hem de mangadaki hallerinle kıyasla Golden Combi'nin bence açık ara en iyi uyarlandığı oyun Super Striker. Ben CT2'de en son kim kesebildi hatırlamıyorum bile, ne hadlerine.  Dil Çıkarma  Ancak bu turnuvada 3 defa Golden Combi'yi sıradan oyuncular engellediler ne yazık ki. 

[Resim: oj2ivf9.png]

Yarın yarım gün de olsa işe gitmem gerekecek ayrıca arife, bu nedenle zaman bulamayabilirim hazır pazar günü PC başında iken oynayayım istedim. Maç tam da beklediğim gibi geçti, ben hangi CT oyunu olursa olsun Tachibanalar karşısında hep ecel terleri döküyorum.  Dil Çıkarma
Bu maçta rakip kaleci hafif Wakabayashi tadındaydı; Banana Shoot tuttu, Heel Lift'e 2 defa geçit vermedi, Overhead Kick tuttu.  ?????
Her geçen maç gol atmak çok daha zor bir hal alıyor. Yenilip de Level alsam hayat çok daha keyifli geçecek gibi sanki.  Açık Ağızlı Gülümseme
Bu arada maç sonundaki ara sahneler enfes, geçmeyip izlemenizi tavsiye ederim.  Güzel

[Resim: npmnfcb.png]
Tsubasa nihayet Level 10.  Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: ScoUnk - 08-07-2021, Saat: 19:30
RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Hikaru Matsuyama - 18-07-2021, Saat: 18:09

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,654 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,983 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: