*

Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 252 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: 839xv4n.png]

Nankatsu 5 - 1 Meiwa
Goller: Tsubasa(3) , Misaki(2) -- Hyuga

Maça hızlı başladım.Ceza sahasında kontrol yapayım derken kaybettim.Dönüşte de Hyuga affetmedi.Tsubasa ve Misaki'yi perişan olana kadar kullandım. Gündüz konuştuğumuz gibi Banana Shoot yerine röveşata ile attım golleri. 4 gol böyle geldi. 1 tane de Banana ile attım.
Hyuga ayağına alır almaz Sawada ile verkaç yapıyor ya da direk özel şut çekiyor. Sadece bir kere özel çalım kullandı.
Maçın adamı olmayı iki kişi haketti biri Takasugi diğeri Tsubasa. Maçın sürprizi ise Morisaki'nin Hyuga'nın röveşatasını çıkarmasaydı.
Artık istediği kadar gol yiyebilir.

Oynamamış arkadaşlar için bazı notlar; Hyuga'da Dangan Şut,Röveşata,Gorainna Dribble ve Meiwa Combo var.
Tsubasa'da yeni çalım öğrenmiş Heel Lift (CT-2 deki) ayrıca Takasugi ve İshizaki'nin ortak teknikleri olan özel bloklama(Daburu Block)var.
Sadece şut için değil her türlü kullanabilirsiniz.Takasugi ile çalıma giren oyunculardan 3 kere top çaldım.
Bu maçı kazanmanın püf noktası Hyuga'yı durdurmak.Top ona gelmediği sürece sıkıntı yok.Eğer gelirse İshizaki ve Takasugi yakın olsun.
Özel blok ile durdurma şansınız yüksek.Takasugi ile özel şutu ve özel çalımı durdurmuşluğum var. Hyuga'ya gelmemesi için CT-2 deki gibi a,b tuşları ile oyuncu seçip pres yapın.Hyuga benim maçta fazla top sürmedi hemen verkaç yada özel şut çekiyor.
Gol için kesinlikle Tsubasa ve Misaki'yle röveşata çekin şiddetle tavsiye edilir.Tsubasa ile Heel Lift ama garantisi yok.Kaleci çelebiliyor.
Enerjiye kıyın ve Golden Combi'yi çokça kullanın.Benden bu kadar herkese başarılar.Maçın keyfini çıkarın yenilsekte devam ediyoruz zaten.
@ScoUnk Maçının büyük bölümünü izledim.Bazı pasların çok riskliydi nitekim kayıpla sonuçlandı.Bir de dikkatimi çekti oyuncu seçip fazla pres yapmıyorsun.Top kapamama sıkıntın bundan kaynaklı.Onun dışında defans oyuncularıyla fazla top sürüyorsun ve pozisyon olarak sıkışıyorsun.Level durumunun da etkisi var.Genel olarak bence gayet iyi oynuyorsun.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: ScoUnk - 08-07-2021, Saat: 19:30
RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Makoto Soda - 16-07-2021, Saat: 01:18

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 550 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 285 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,536 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,978 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: