*

CT Maçlarında Gerçekleşmeyen, Ama Gerçekleşmesini İstediğiniz Sahneler?

Bu konu; 14 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CAPTAIN TSUBASA (MANGA) SPOILER

- Gençler Turnuvasında (U-16) Japonya - İtalya maçında Hernandez'in Tsubasa ile Misaki'nin basit iki-üç paslaşmalarıyla gol yemesini istemezdim. Bu taktikle herkese gol atarlar.
- Yine aynı turnuvanın final maçında Muller'in ilk golü Tsubasa'nın arkadan Misaki'yi ittirmesiyle yemesini istemezdim. Muller'in gol yemesi için 4 önemli oyuncuyu kullanmış yazarlar, bu mantıklı. Ama en azından Tsubasa veya Misaki kafa vuruşunu yapınca, Muller de elini koyunca top uzaklaşsaydı ve diğer oyuncu yerde yatan Muller'e gol atsaydı.
- Almanya - İsveç karşılaşmasının olmasını isterdim. O maçta orta sahada yüksekten gelen top aşağıya inince Schneider ile Levin'in aynı anda topa vurmasını isterdim. Fire Shoot - Levin Shoot. Nasıl bir sonuç çıkardı, düşünmesi bile güzel. Bence top patlardı ve ikisi de sakatlanırdı.
- Sho Shunko'nun tekniği olan Handou Shuu Soku Jin Hou şutunu, Schneider'ın Fire Shoot'una karşı kullanmasını isterdim.

Aslında daha çok yazarım da şimdilik bu kadar. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT Maçlarında Gerçekleşmeyen, Ama Gerçekleşmesini İstediğiniz Sahneler? - Yazar: Karl Heinz Schneider - 08-07-2021, Saat: 16:36

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: