*

Sao Paulo Fluminense:Captain Tsubasa 2 Super Striker Türkçe-1.Bölüm(Yeni Çeviri)

Bu konu; 16 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çeviri hakkında biraz konuşmak istiyorum.

Stajyer sözcüğünü Stajer diye yanlış yazmışsınız. Normalde parlaklık böyle değildi, parlaklığı bilerek mi değiştirdiniz yoksa orijinal CT2 parlaklığı bu şekilde mi, yoksa tamamen videoyla/bilgisayarla mı alakalı?

Yazıların, Hayabusa'nın CT2 çevirisine göre farklı. Bu yüzden alışmam kolay olmayacak. Ama şimdiden çeviriyi beğendim ve sinematiklerde daha nasıl çeviriler var merak ediyorum. Şahsen oyunu bu çeviriyle 1 kez bitirmek istiyorum, sonrasında Hayabusa'nın çevirisi ile oynamaya devam ederim.

Gizli sahneleri göstermen de renk katmış. Bu oyunu yıllardır oynayan ve çok seven birisiyim, ilk defa gizli sahneleri görmek benim için çok hararetli olacak. Gülümseme

...

İyi bir başlangıç yaptın, tebrik ederim. Corihants maçında Tsubasa'yı iki seviye atlatabilirsen çok güzel olur.

Bu ilk maçla ilgili söylenecek çok fazla bir şey yok, o yüzden çok fazla değerlendirme yapmayacağım.

Bence bu maç elbet top direğe çarpacak. Tabii tamamen save yaparak oynarsan bu engeli aşarsın. Ama normal oynayınca, bu maçta elbet bir şutun direkten dönecek gibi bir özellik var bence. Yıllardır dikkatimi çekmişti bu durum. Hep başıma geldi, başına gelenleri gördüm, görmeye de devam ediyorum.

Gil'i bu kadar küçük görmene şaşırdım. Oysa ki iyi kullanırsan diğer maçlarda çok işine yarayacak. Benim oynayışıma göre Gil epey işime yarıyor. Senin için çok önemli bir oyuncu veya taktiğine uygun birisi değil demek ki. Ama kullanmanı tavsiye ederim. Bütün maçlarda gol atabilir. Meao'yu bile zorlayabilir. Kalecinin dikkatini dağıtarak vurursan garanti bir gol olur. Flamengo maçında bile kalecinin dikkatiğini dağıtarak vole vurursan gol atabiliyor. Bu adamı harcama bence.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Sao Paulo Fluminense:Captain Tsubasa 2 Super Striker Türkçe-1.Bölüm(Yeni Çeviri) - Yazar: Karl Heinz Schneider - 24-06-2021, Saat: 16:05

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsubasa Serileri yüksek kalite 1080p İZİN azap1974 9 1,702 02-08-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: kreray
Captain Tsubasa J The Way To World Youth Makoto Soda 13 1,604 02-08-2026, Saat: 19:19
Son Yorum: Elslskxsoslm
Captain Tsubasa Sega CD (1994) Shin Serisi Doraibu 0 115 25-07-2026, Saat: 17:16
Son Yorum: Doraibu
Captain Tsubasa 2 Super Striker Japonya vs Brezilya (Final) Ysy56 0 55 25-07-2026, Saat: 09:25
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen AC Reggiana vs FC Albese Ysy56 0 80 21-07-2026, Saat: 14:01
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: