*

CT2: Tüm Turnuvalardaki En İyi 1. Takım?

Bu konu; 14 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Anket Başlığı: Tüm Turnuvalardaki En İyi 1. Takım Hangisi? (CT2)
Fluminense
Kunimi
Roma
Suriye
Polonya
Meksika
[Anket Sonuçlarını Göster]

Hatırlatma: Bu anket genel bir ankettir. Diğer kullanıcılar sizin hangi seçeneğe oy verdiğinizi görebilirler.
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meksika'nın anketten birinci çıkmasını beklerdim ancak açık ara Polonya önde gidiyor. Aslında sebebini de anlayabiliyorum; sonuçta Meksika'da özel oyuncu olmasına karşın özel teknik/taktik yokken, Polonya'da iki özel oyuncu ve özel tekniklerin bulunması bu sonucu doğurmuş. 

Oysa ki hiç yenilmeden (ekstra level atlamadan) oyunu bitirdiğinizde Meksika'nın çoğu zaman bir önceki takım olan Fransa'dan bile daha zorlu bir rakip olduğunu görüyorsunuz. 

İlaveten oyunda oyuncuların bir de "zekaları" dediğim özellikleri de onları güçlü / güçsüz diye sınıflandırmada etkili bana göre. Mach dümdüz ilerlerken ne yapacağı çok rahat kestirilebilen bir oyuncu ancak Meksika'daki Espana ise son derece zeki bir karakter ve ne zaman ne yapacağını hiç bilemiyorsunuz, ayrı paslı ve bol verkaçlı oynuyor olması da onu durdurmayı zorlaştıran diğer faktörler. 

Neyse, benim gibi oyunu yıllarca oynarsanız ne demek istediğimi çok daha net görürsünüz ancak elbette herkes benim gibi düşünecek olursa da bu tür güzel anketler yapmanın ne anlamı kalır değil mi.  Dil Çıkarma
Meksika'ya oy veren diğer müstesna yiğidi tanımak isterim.  Güzel

...

Kunimi'nin hiç değilse oy almasını beklerdim, malum kalemizde Morisaki var o turnuvada.  Dil Çıkarma  Hatta daha biraz önce oynadım ve 7-5 güç bela yenebildim kendilerini.  Güzel

...

En güçlüden en güçsüze sıralarsam;
- Meksika
- Polonya
- Kunimi
- Roma
- Suriye
- Fluminense
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT2: Tüm Turnuvalardaki En İyi 1. Takım? - Yazar: ScoUnk - 14-06-2021, Saat: 19:47
RE: CT2: Tüm Turnuvalardaki En İyi 1. Takım? - Yazar: ScoUnk - 14-06-2021, Saat: 20:38
RE: CT2: Tüm Turnuvalardaki En İyi 1. Takım? - Yazar: Hikaru Matsuyama - 23-06-2021, Saat: 19:38

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CT2: Tüm Turnuvalardaki En İyi 6. Takım? Karl Heinz Schneider 7 1,332 24-12-2023, Saat: 22:40
Son Yorum: AlphaT®.NET
En güçsüz milli takım kadronuz? [CT2] Hikaru Matsuyama 33 4,954 18-03-2023, Saat: 09:45
Son Yorum: Soil
CT2: Tüm Turnuvalardaki En İyi 5. Takım? Karl Heinz Schneider 6 1,002 17-11-2021, Saat: 19:38
Son Yorum: Makoto Soda
CT2: Tüm Turnuvalardaki En İyi 4. Takım? Karl Heinz Schneider 11 1,514 17-11-2021, Saat: 19:27
CT2: Tüm Turnuvalardaki En İyi 3. Takım? Karl Heinz Schneider 4 1,083 17-11-2021, Saat: 19:24

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: