*

Hyuga ve Wakabayashi Yumruklaşıyor (Türkçe Altyazılı)

Bu konu; 8 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : knighTeen87
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Karl Heinz Schneider 

Hayır, Shin Captain Tsubasa serisinin Türkçe altyazısı olduğu uzun yıllardır biliyorum, en son 8-9 sene önce izlemiştim zaten. Lakin Tsubasa'ya 2018 anime serisi ile başlayan genç izleyicilerin büyük kısmı maalesef bu serileri eski bulduğu için kesinlikle izlemiyor, o yüzden sahneyi ayrı olarak paylaşmak istedim gözlerinden kaçmaması için. O yüzden düzgün görüntü kalitesindeki bir versiyonunu indirip altyazıyı da kendim hazırladım İngilizce altyazısından. 

Pierre'in Napoleon'u tokatladığı sahneyi iyi hatırladın yalnız. Benzer şekilde Hyuga da kura çekimi öncesi Matsuyama'yı darp ediyordu diye hatırlıyorum. Seride pek şiddet olmadığı için önemli sahneler bence bunlar.

Diğer yandan bu maçı ben de çok severim, Yoichi sağ olsun Japonya sürekli kazandığı için kırk yılın başı kaybettiği için izlemesi ayrı keyifli oluyor. Bu huyundan nefret ediyorum gerçekten. Her turnuvada grup aşamasında 3 maçta 3 galibiyet almak zorunda mı bu takım? 4 puanla gruptan çıkıp sonra şampiyon olsa olmuyor mu? Sürekli kazanmaları hem inandırcılığı baltalıyor, hem de ciddi antipati oluşturuyor bende.
[Resim: 1274.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Hyuga ve Wakabayashi Yumruklaşıyor (Türkçe Altyazılı) - Yazar: knighTeen87 - 22-06-2021, Saat: 14:14

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa Shin Serisi Türkçe Altyazılı İndir Karl Heinz Schneider 20 3,851 04-02-2023, Saat: 21:15
Son Yorum: theoden61
Kaptan Tsubasa'nın Uluslararası Gençler Şampiyonluğu Konuşması (Türkçe Altyazılı) knighTeen87 3 2,313 30-12-2020, Saat: 20:29
Son Yorum: knighTeen87
Captain Tsubasa Shin Serisi (1989) Türkçe Altyazılı İndir (Kapitanfansub) Cruijff 5 3,684 01-06-2020, Saat: 19:47
Son Yorum: Loreyens
Captain Tsubasa Shin Serisi (1989) Online İzle Türkçe Altyazılı (Kapitanfansub) Cruijff 14 9,661 18-03-2014, Saat: 11:34
Son Yorum: MompresaN

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi