*

Sao Paulo Corinthias:Captain Tsubasa 3 Koutei No Chousen-1.Bölüm(Türkçe Altyazılı)

Bu konu; 7 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hayatın koşuşturmacası içerisinde son zamanlarda çok sevdiğim CT'ye yeterince vakit ayıramaz oldum.  üzgün  Neyse ki şu an çekirdeğimi de aldım, bu maçı keyifle izleyeceğim.  Yupi

Bizlere (ScoUnk & Hikaru Matsuyama) teşekkür etmen ne büyük kibarlık.  Süper  Umarım daha çok zaman bulabiliriz de CT ile çok daha kaliteli çalışmalar ortaya koyarız, birilerinin ortaya konan yoğun emeklerin kadrini kıymetini bildiğini görmek güzel.

...

Amaral'a Kafa Topu Şeytanı denmesini ilk başta ben de yadırgamıştım ama hani Türk futbolunda da Şeytan lakaplı Rıdvan vardı bir zamanlar, o nedenle bu kelimenin unvan olarak kullanılmasını garipsememek gerekiyor sanırım.  Güzel Bu arada eminim fark etmişsindir Super Striker'da oyuna başlarken Amaral ve Doutor hemen hemen aynı güçte iken burada Amaral, Doutor'un bir adım önünde.  Güzel

Tsubasa
CT - 800
CT2 - 748
CT3 - 600
Bu, benim de ilk oynadığımda dikkatimi çekmişti ve hatta şu an bile tekrar gördüm ve yine gıcık oldum, pinti herifler.  Dil Çıkarma

...

Öncelikle 4-1 galip geldiğin için tebrik ederim. Super Striker'a kıyasla bu oyunda topu çizgiden çıkaran oyuncu sıklığı daha fazla, bu nedenle zaten CT2'ye nazaran gol atmak daha zor.  Güzel İzlemesi keyifli bir karşılaşmaydı, kendine has üslubun maçı izlemeyi daha bir keyifli hale getiriyor.  Süper
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Sao Paulo Corinthias:Captain Tsubasa 3 Koutei No Chousen-1.Bölüm(Türkçe Altyazılı) - Yazar: Hikaru Matsuyama - 07-06-2021, Saat: 11:47

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsubasa Serileri yüksek kalite 1080p İZİN azap1974 9 1,731 02-08-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: kreray
Captain Tsubasa J The Way To World Youth Makoto Soda 13 1,647 02-08-2026, Saat: 19:19
Son Yorum: Elslskxsoslm
Captain Tsubasa Sega CD (1994) Shin Serisi Doraibu 0 119 25-07-2026, Saat: 17:16
Son Yorum: Doraibu
Captain Tsubasa 2 Super Striker Japonya vs Brezilya (Final) Ysy56 0 58 25-07-2026, Saat: 09:25
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen AC Reggiana vs FC Albese Ysy56 0 84 21-07-2026, Saat: 14:01
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: