*

Futbol yeteneğinize göre kendinizi hangi Ct karakterleri ile adlandırabilirsiniz ?

Bu konu; 38 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : AlphaT®.NET
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Burki
Maşallah, sanki vatanı savunuyormuşsunuz gibi Fire Shoot'u, Japonya kalesinden koruyorsunuz. Dil Çıkarma 
Daha doğrusu korumaya çalışıyorsunuz.

Bu arada bence, Jitou ve diğer Japonya oyuncular Fire Shoot'u durdurmayı başaramaz. Tek Wakabayashi üstesinden gelebilir.

...

Eh tabii arada Ishizaki, Wakashimazu gibi oyuncuların şansı yaver gider ve Fire Shoot'u az da olsa engellerler ama kazanan yine Schneider olur. Hatırlarsanız Hamburg'un, Japonya'yı 5-1 yendiği maçta Wakashimazu, Fire Shoot'u çıkarmıştı ancak daha sonra Schneider'ın tavsiyesiyle Kaltz'ın vurduğu şutta ellerinden kan akmaya başladı ve oyundan çıktı. Ee bu oyundan çıkışıda Hamburg'un, Kovasaki'ye 2 gol atmasına sebep oldu. İşte bu da Schneider'ın içindeki gizli 'Dahi'lik.

Ishizaki'yi anlatmaya gerek yok zaten. Daha önceden anlatmıtım. Ama yinede kısaca açıklayayım. Ishizaki'de, Fire Shoot'a yüzünü koydu ve engelledi ama bu daha sonraki pozisyonda Schneider'ın, Tsubasa'yı 2 kere pazara yollamasına ve böylece Wakabayashi'nin dikkatinin dağılmasına sebep oldu. Ee tabi Dahi Schneider orada Non-Fire Shoot çekti ve "muazzam" bir gol çıkarttı. Ha bir de daha sonra Ishizaki, Fire Shoot yüzünden çarpıldığı için maçta daha fazla oynayamadı.
Schneider'ı neden bu kadar anlattım bilmiyorum. Galiba çok sevdiğim için. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Futbol yeteneğinize göre kendinizi hangi Ct karakterleri ile adlandırabilirsiniz ? - Yazar: Karl Heinz Schneider - 14-08-2020, Saat: 15:43

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Şu sıralar hangi kitabı okuyorsunuz? ScoUnk 42 4,409 01-01-2026, Saat: 15:34
Son Yorum: RONALDO-GOAT-7
Hangi takımın taraftarısınız ? MompresaN 55 15,380 14-08-2024, Saat: 11:58
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa gerçek olsa hangi Karakter Olurdunuz? HyugaKojiro 64 17,107 13-12-2023, Saat: 11:22
Son Yorum: Genzo_Misaki
Beğendiğiniz Oyun Karakterleri (Fark etmez) Ramon Victorino 14 4,527 10-10-2019, Saat: 18:03
Son Yorum: levin44
Captain Tsubasa Hangi Oyuncu Hayatınıza Benziyor? Ve Sevdiginiz Oyuncular Ramon Victorino 34 9,936 10-09-2017, Saat: 18:38
Son Yorum: TheMertTR

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi