Değinmem Gereken Önemli Bir Durum Var Arkadaşlar...
Değinmem Gereken Önemli Bir Durum Var Arkadaşlar...
Bu konu; 8 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Retro Gamer
Konu Sahibi : Retro Gamer
| Anket Başlığı: Sizce de Durum Böyle mi? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
| Evet! | 1 | 100.00% | |
| Hayır! | 0 | 0% | |
| Katılımcı sayısı: | 1 | 100% | |
| * Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Banlı Üye
36
209Mesajlar
41Konular
- Tuttuğu Takım
- Takım Tutmuyorum
- Karakter
- Morisaki Yuuzou
- Aldığı beğeni
- 51
- Verdiği beğeni
- 36
| Bu Konudaki Yorumlar |
|
Değinmem Gereken Önemli Bir Durum Var Arkadaşlar... - Yazar: Retro Gamer - 09-04-2020, Saat: 03:36
RE: Değinmem Gereken Önemli Bir Durum Var Arkadaşlar... - Yazar: Tsumax - 09-04-2020, Saat: 08:48
RE: Değinmem Gereken Önemli Bir Durum Var Arkadaşlar... - Yazar: Retro Gamer - 09-04-2020, Saat: 17:12
RE: Değinmem Gereken Önemli Bir Durum Var Arkadaşlar... - Yazar: AlphaT®.NET - 09-04-2020, Saat: 17:32
RE: Değinmem Gereken Önemli Bir Durum Var Arkadaşlar... - Yazar: Retro Gamer - 09-04-2020, Saat: 18:00
RE: Değinmem Gereken Önemli Bir Durum Var Arkadaşlar... - Yazar: tsubasa_can - 09-04-2020, Saat: 18:11
RE: Değinmem Gereken Önemli Bir Durum Var Arkadaşlar... - Yazar: Retro Gamer - 09-04-2020, Saat: 18:20
RE: Değinmem Gereken Önemli Bir Durum Var Arkadaşlar... - Yazar: tsubasa_can - 09-04-2020, Saat: 18:26
RE: Değinmem Gereken Önemli Bir Durum Var Arkadaşlar... - Yazar: AlphaT®.NET - 09-04-2020, Saat: 23:06
|
| Yönetim Ayarları | ||
Görüntüleyenler:

Teşekkür ederim. Şimdi önce rahatsız olduğum bir durumu sonra da senin yorumuna olan tepkimi söyleyeyim sevgili AlphaT®.NET abim. Rahatsız olduğum şunlar. "Senin hayatı yeni keşfettiğin dönemler" lafı bir kere çok saygısızca bir laf şahsım görüşüyle. Ben şu an 16 yaşındayım ve de 17 mayısta Allah nasip ederse 17 yaşıma gireceğime. 18 ise direkt olarak yetişkin olmak ve bir sürü hakka sahip olmak demek. Saymama gerek yok hakları zaten o yaşları geçtiğin için biliyorsundur. Öncelikle bu tarz lafların devamını istemediğimi belirtmek istiyorum. Nasıl ki ben benden büyüklere "şimdiki Dream Team oyununda falan sizin beliniz tutmaz hiç bulaşmayın" falan demiyorsam şahsım için de böyle laflar istemiyorum, OK?
Özetle işin şikayetçi olduğum kısmı ben Retro Gamer'ım, beğenmezsen Emre, onu da beğenmezsen Emre Başçınar'ım saygı değer abim. "Veled" muamelesi yapılmazsa veya geçmişe dönük bana bu tarz laflar atılmazsa hoş olur, OK? Güzel anlaşabildiğimize sevindim doğrusu.