CT (NES) - Hiç Yenilmeden Bitirmek İçin Bilmeniz ve Yapmanız Gerekenler
CT (NES) - Hiç Yenilmeden Bitirmek İçin Bilmeniz ve Yapmanız Gerekenler
Bu konu; 5 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Retro Gamer
Konu Sahibi : Retro Gamer
Banlı Üye
36
209Mesajlar
41Konular
- Tuttuğu Takım
- Takım Tutmuyorum
- Karakter
- Morisaki Yuuzou
- Aldığı beğeni
- 51
- Verdiği beğeni
- 36
| Bu Konudaki Yorumlar |
|
CT (NES) - Hiç Yenilmeden Bitirmek İçin Bilmeniz ve Yapmanız Gerekenler - Yazar: Retro Gamer - 21-11-2019, Saat: 02:51
RE: CT (NES) - Hiç Yenilmeden Bitirmek İçin Bilmeniz ve Yapmanız Gerekenler - Yazar: Tsumax - 21-11-2019, Saat: 12:57
RE: CT (NES) - Hiç Yenilmeden Bitirmek İçin Bilmeniz ve Yapmanız Gerekenler - Yazar: Retro Gamer - 21-11-2019, Saat: 13:04
RE: CT (NES) - Hiç Yenilmeden Bitirmek İçin Bilmeniz ve Yapmanız Gerekenler - Yazar: Tsumax - 22-11-2019, Saat: 02:01
RE: CT (NES) - Hiç Yenilmeden Bitirmek İçin Bilmeniz ve Yapmanız Gerekenler - Yazar: Retro Gamer - 22-11-2019, Saat: 02:03
RE: CT (NES) - Hiç Yenilmeden Bitirmek İçin Bilmeniz ve Yapmanız Gerekenler - Yazar: TimeLordPandora - 24-08-2021, Saat: 03:03
|
| Yönetim Ayarları | ||
Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi

Dediğin gibi eşitlik elbette güzel bir şey. Ama eğer eşitlik yoksa da insan bir yerden sonra level atlamaktan sıkılıyor veya farklı bir şeyler denemek istiyor ya.
Bir de şöyle. Oyunu 500 defa (!) bitirince artık insan dediğim gibi farklı şeyler aramaya başlıyor. Captain Tsubasa (NES)'in de malum fazla hack oyunu olmadığından ötürü bu tarz bir challenge denenebiliyor.
O yüzden ben de deneyecek arkadaşlara yardımcı olmak adına bu yazıyı yazdım. Umarım faydalı olur...