*

Schneider - Mağlup Duruma Düştükten Sonra Sinirlenme [Kendi Takımımızda Uygulama]

Bu konu; 38 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar belgeyi güncelledim. Daha önce 2002C ofsetindeki kodlarda oradaki maç sayısını azaltmak istediğimizde hata veriyordu. Bunun nedeni 3 yerdeki tek kodluk yer gösterim kodlarıymış. Onların nereyi gösterdiğini keşfedince artık tek bir maçta veya istediğiniz maçlarda bu özelliği uygulamak için gerekli maç kodlarını girebilirsiniz. Yani hepsini girmenize gerek yok. Özellikle de 6 maçlık oyun yaptığınız zaman gereksiz yere Suriye ve Brezilya arası maç kodlarını girmenize gerek yok.

Birde 38060 ofsetindeki kodlar arasında CA Schneider' in kodu ya, işte bu özelliği kime eklersek bu kodun ifade ettiği Schneider'in sinirlenme sonrası hızlı koşma ve skill değerlerini o oyuncu alır. C8 girersek Matsuyama' nın değerlerini alır. C9 ile Diaz' ın değerlerini alır. 75 kodunu girerseniz Coimbra' nın değerlerini ve hızını alır, 51 ile Maher' in...

İşte bu bilgileri ekleyerek dökümanı güncelledim.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Schneider - Mağlup Duruma Düştükten Sonra Sinirlenme [Kendi Takımımızda Uygulama] - Yazar: Hiena - 28-05-2017, Saat: 22:52

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Şut çekerken kayarken ve kendi yarı sahamızda mücadeleye çıkarken rakipleri uçurma Oozora Tsubasa 23 2,724 29-07-2026, Saat: 00:21
Son Yorum: tammam
Bir Şutu Her Oyuncuya Kendi Yakın Görünümü Ekleme Hiena 86 17,411 14-07-2026, Saat: 08:46
Son Yorum: kreray
Diaz - Sinirlenme [Rakipteki Şekliyle Takımımızda Uygulama] Crazy Striker 30 3,903 13-07-2026, Saat: 22:48
Son Yorum: Arem bey
Matsuyama - Avalance Strategy [Kendi Takımımızda Uygulama] Hiena 30 5,281 30-06-2026, Saat: 15:48
Son Yorum: Arem bey
Matsuyama - Avalanche Strategy [Rakipteki Şekliyle Takımımızda Uygulama] Crazy Striker 48 9,601 30-06-2026, Saat: 02:31
Son Yorum: Tatuo

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: