*

Bir Oyuncuya İstediğiniz Kadar Maçta İstediğiniz Yakın Görünüm Forma Rengini Verme

Bu konu; 90 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6F li ve 5F li oyuncuları bir arada denedim, sorun bir şekilde çalışıyor. Önemli bir sorunu daha çözmüş oldun. Bu sorundan dolayı onca oyuncuyu animasyon bölümdeki forma renklerini değiştirerek düzenlemiştim. Sayende artık kafa karışıklığına gerek kalmadan rahat bir şekilde bunları uygulayabileceğiz. Eline sağlık. Gülümseme

Bu arada bununla beraber aklıma geldi de benzer özellikte olan 3F333 deki oyuncu ismi, takım ismi ve teknik ismini bir arada kullandığımızda açma kapama kodları her birinde farklı olduğu için sorun yaşıyorduk ya, bu yolla onlara da aynı açma kapama kodlarını girersek bunu çözeriz diye düşünüyorum. Hani ben bir ara bunların 3’ ünü birden uygulamak istemiştim ve hata almıştım ve sende uygun bir zamanda forma renkleri gibi farklı birkaç oyuncuda, maçlarda ve özelliklerde ayrı ayrı örnekler vereceğim demiştin. Bence bu yaparken forma renklerindeki gibi 2A 2A gibi kodları deneyelim. Sanırım o açma kapama kodlarından kaynaklı olarak 3 ü bir arada olunca bazılarında girdiğimiz o özellik geçerli oluyor.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Bir Oyuncuya İstediğiniz Kadar Maçta İstediğiniz Yakın Görünüm Forma Rengini Verme - Yazar: Hiena - 16-04-2017, Saat: 21:41

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Oyunculara Hyugadaki gibi 2 Farklı Şut Çekme Özelliği Verme bakgal 48 8,030 26-07-2026, Saat: 18:22
Son Yorum: dragon
Oyuncuların Özel Hareketlerini Bilgi Ekranında Gösterme [İstediğiniz Kadar Oyuncunun] Hiena 54 6,513 26-07-2026, Saat: 18:18
Son Yorum: dragon
Bir Şutu Her Oyuncuya Kendi Yakın Görünümü Ekleme Hiena 86 17,187 14-07-2026, Saat: 08:46
Son Yorum: kreray
Drive Şutu 6 Farklı Oyuncuya Farklı Sahnelerle Ekleme Hiena 19 3,356 14-07-2026, Saat: 08:22
Yakın Görünüm Renk Ofsetleri AlphaT®.NET 98 12,623 14-07-2026, Saat: 08:16

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: