*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Analizli Japonya-Brezilya Maçı

Bu konu; 15 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brezilya gibi ofansif gücü tavan yapmış bir ekibi sadece 1 golde tutmak cidden yetenek gerektirir, tabi aynı zamanda şans da cidden tebrik ederim muhteşem bir maçtı tek nefeste soluksuz izledim. 2-1 ya boru mu, harbiden uzun süre hafızalardan çıkmayacak bir karşılaşmaydı, ben bu kadar etkilendiysem kim bilir sen ne hallere girmişsindir. Güzel

Kaç tane Banana oldu ya, 5 mi 6 mı yoksa sayamadım, aynı şekilde Toninho da 4-5 tane Drive patlattı ancak Matsuyama olsun Souda olsun Wakabayashi'nin yetmediği yerde sahneye çıktılar ve günü kurtardılar. Yalnız Wakabayashi de bir maç içinde bu kadar çok sinirlenmez o da iyi denk geldi. Güzel

Her şey için teşekkürler eline emeğine sağlık. Kendine has üslubunla bunca zaman bizleri youtube'da ekranlarımızın başına kitledin, seyir zevki yüksek maçlar izlettin. Ben kendi adıma çok memnun oldum, orijinal bir çalışmaydı senin de keyif aldığın zaten canlı ve neş'eli ses tonuna da yansıyordu her maç. Süper

...

Şimdi gelelim ufak sorulara:

Sende Gertis tamamen kayboluyor benim oynadığım romda mı bir sıkıntı var acaba, ben de hep yarım kalıyor Dark Illusion. ?????

Jun Misugi'yi sanırım sen de benim gibi öncelikle animede tanıdın bu nedenle sürekli Atsuji Jun Misugi diyorsun. Güzel Bu karakteri Matsuyama kadar olmasa da ben de çok severim ve hatta çok uzun yıllar önce tsubasatr.org'a üye olurken bu ismi nick olarak bile kullanmıştım ancak gerçekte (ki gerçek mangadır) böyle bir isim yok, sadece Jun Misugi.
Normalde bir başkası kullansa belki düzeltmezdim ancak gördüğüm kadarıyla Misugi'yi çok seviyorsun madem öyle sevdiğin karakter hakkında doğrusunu bil istedim. ;)

...

Super Striker'ı neden bu kadar çok sevdiğim ve neden yıllar geçmiş olsa da hala ilk günkü heyecanla oynadığımı bir kez de senin bu çalışman sayesinde anlamış oldum. Tekrar teşekkürler.

@Coimbra
Sen de Schneider ile aynı kaderi paylaştın, Where is your Mach Shoot? Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
Cvp: Captain Tsubasa 2 Super Striker Analizli Japonya-Brezilya Maçı - Yazar: Hikaru Matsuyama - 12-03-2017, Saat: 07:32

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsubasa Serileri yüksek kalite 1080p İZİN azap1974 9 1,698 02-08-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: kreray
Captain Tsubasa J The Way To World Youth Makoto Soda 13 1,602 02-08-2026, Saat: 19:19
Son Yorum: Elslskxsoslm
Captain Tsubasa Sega CD (1994) Shin Serisi Doraibu 0 115 25-07-2026, Saat: 17:16
Son Yorum: Doraibu
Captain Tsubasa 2 Super Striker Japonya vs Brezilya (Final) Ysy56 0 55 25-07-2026, Saat: 09:25
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen AC Reggiana vs FC Albese Ysy56 0 80 21-07-2026, Saat: 14:01
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: