*

Oyunculara Her Maçta İstediğimiz Yakın Görünümü Ekleme

Bu konu; 19 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#1
Arkadaşlar burada sizlerle her maçta istediğimiz oyunculara yakın görünüm ekleme kodlarını paylaşacağım. Biliyorsunuz oyundaki yakın görünümü olan oyuncu sayısı çok azdır ve son bulunan özelliklerle beraber artık bu ve diğer özellikleri çoğaltarak daha fazla oyuncuya ekleyebiliyoruz.

Şimdi bu kodlarla çalım ve kayma sırasında çıkan yakın görünümleri istediğimiz oyuncuya ekleyebileceğiz. Bakgal arkadaşımızın her maçta oyuncu tipi değiştirme konusundan sonra bende bununla ilişkili olarak her maçta yakın görünüm ekleme konusunu araştırdım ve gerekli kodlara ulaştım. Tabi bazı ayar kodlarında doğru kodları bulamadım ve burada bakgal arkadaşımızından yardım aldım. Sağolsun doğru kodları bulup bana yardımcı oldu. Kendisine de buradan bu konu için ve her maçta oyuncu tipi değiştirme konusu için tekrar teşekkür ederim.

Linkteki o dökümanda Schneider ve Coimbra için 2 farklı maçta 2 örnek verdim. Sizde o bilgilerden yararlanıp bu çalım ve kayma sırasındaki yakın görünümleri ayarlayarak istediğiniz oyuncuya ekleyebileceksiniz.

Tabi çalım ve kayma ofsetleri birbirinden ayrıdır ve bu yüzden bunların ikisine de yer gösterme yapıp istediğiniz oyuncuya istediğiniz maçta seçtiğiniz yakın görünüm kodlarını gireceksiniz. Çalım ve Kayma kodlarında, sadece tekrar orijinal yerini gösterme kodları farklıdır. Bu yüzden her ikisine de ayrı yer göstereceksiniz.

Son dönemde bulunan her maçta oyuncu tipi değiştirme, her maçta forma rengi değiştirme ve her maçta isim değiştirme konularından sonra bu özelliği seçtiğiniz bir oyuncuya ekleyip tipini ve forma rengini de ayarlayıp daha fazla yakın görünümlü özel oyuncuya sahip olabileceksiniz.

Bu kodlarla aynı zamanda her maçta oyuncu tipi konusundan sıradan oyunculara istediğiniz tipi verip sonrasında burada uygun yakın görünümü, yakın görünüm forma rengiyle beraber verebilirsiniz.

Mesela 19. İran' daki oyunculara Carlos' un tipini, yakın görünümünü ve uygun yakın görünüm forma rengini ayarlayıp verebilirsiniz. Yine 17.Suriye' deki sıradan oyunculara Schester tipini, yakın görünümünü ve uygun yakın görünüm forma rengini verebilirsiniz. Bu sayede hiç özel oyuncusu olmayan takımların sıradan oyuncularını da özel oyuncu haline getirebilirsiniz.

Dikkat ! Linkleri Gormek Icin Yorum Yazmaniz Gerekmektedir. Gereksiz Spam Mesaj Atanlar Yasaklanacaktir. Emege Saygi Gosterdiginiz Ve Anlayisiniz Icin Tesekkurler
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
Oyunculara Her Maçta İstediğimiz Yakın Görünümü Ekleme - Yazar: Hiena - 08-03-2017, Saat: 17:58

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Oyunculara Hyugadaki gibi 2 Farklı Şut Çekme Özelliği Verme bakgal 48 8,030 26-07-2026, Saat: 18:22
Son Yorum: dragon
Özel Hareketi Olmayan Oyunculara Özel Hareket Eklemek ジャイロメ59 104 11,827 14-07-2026, Saat: 12:35
Son Yorum: kreray
Bir Şutu Her Oyuncuya Kendi Yakın Görünümü Ekleme Hiena 86 17,187 14-07-2026, Saat: 08:46
Son Yorum: kreray
Drive Şutu 6 Farklı Oyuncuya Farklı Sahnelerle Ekleme Hiena 19 3,356 14-07-2026, Saat: 08:22
Son Yorum: kreray
Yakın Görünüm Renk Ofsetleri AlphaT®.NET 98 12,623 14-07-2026, Saat: 08:16
Son Yorum: kreray

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:


 
Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi