*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Analizli Japonya-Polonya Maçı

Bu konu; 8 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sağolun arkadaşlar
@mehmet abi

Düzgün anlatmaya çalışıyorum ama maç esnasında heyecandan olsa gerek çoğu cümle zaman zaman yarıda kalıyorGülümseme Ama beğendiğine sevindimGülümseme
Genzo bu maçta Maher'i durdurabilir çünkü gerek çalım ve gerek şut denemelerindeki level değerlerinden dolayı.Sinirlenme olayıyla Genzo'nun gücü artıyor ama bazen görüldüğü gibi yeterli olmuyor.2.yarıda sinirlenmesi konusunda haklı olabilirsin.
Matsuyama orada muhteşemdi yaGülümseme Sonrasında da gol attım zaten güzel olduGülümseme
Misugi gerçekten takımın en iyisi cidden çok harcanmış bu oyunda bunu da Levellerle dengelemeye çalışmışlar.2.yarı olsa da Misugi oyuna girse diyorumGülümseme
İnatçılık konusunda kız arkadaşlarım da söylüyordu.Doğrudur inat ederim ama bunun da önüne geçmeye çalışıyorum fazla inat iyi değilGülümseme
8 numara olayını Misaki'den hatırlıyorum ataride oynarken sürekli Maher-Misaki karşı karşıya geliyordu.
O pozisyonda her şey olabilir..Yani save-load yapan arkadaşlarım da farketmişlerdir.
Kaleci çıkardığı topu yer de.Gol yediği pozisyonu yakalar da öyle garip bir durum yaniGülümseme
Güzel yorumların için teşekkürlerGülümseme
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Analizli Japonya-Polonya Maçı - Yazar: Jun Misugi - 07-02-2017, Saat: 18:51

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsubasa Serileri yüksek kalite 1080p İZİN azap1974 9 1,741 02-08-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: kreray
Captain Tsubasa J The Way To World Youth Makoto Soda 13 1,654 02-08-2026, Saat: 19:19
Son Yorum: Elslskxsoslm
Captain Tsubasa Sega CD (1994) Shin Serisi Doraibu 0 119 25-07-2026, Saat: 17:16
Son Yorum: Doraibu
Captain Tsubasa 2 Super Striker Japonya vs Brezilya (Final) Ysy56 0 58 25-07-2026, Saat: 09:25
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen AC Reggiana vs FC Albese Ysy56 0 85 21-07-2026, Saat: 14:01
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: