*

CT2 Super Striker [Ara sahnelerin çevirileri]

Bu konu; 326 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu kısmı oyunu sık sık oynayan biri olarak yaklaşık olarak doğru anlamışım ve hep işte buraya işaret ediyorum; Misugi'nin kalp rahatsızlığı iyiye doğru gidiyor.

World Youth mangasını konu alan bu oyunda keşke mangadaki gibi Misugi'yi iyileşmiş ve 90 dakika sahada oynuyor görebilseydik.

Şimdi bu çevirilerin ardından aslında siz hack ile uğraşanlara güzel fikirler çıkabilir diye düşünüyorum. Çünkü Misugi son 10-15 dakika oynayabiliyorken bu oyunda ikinci yarı yani 30 dakika boyunca oynayabiliyor. Misaki de durumu fark etmiş ve Misugi de iyileşme sürecinde olduğunu sözleriyle teyit ediyor.

Belki Asya Kupasında da yarı zamanlı oynayıp artık Polonya maçından itibaren filan tamamen iyileşmiş, düzelmiş olarak sahada yer alabilir ki bu da bize büyük avantaj sağlar. (Nitta'yı ise sanırım tamamen yedek bıraktırır ^_^)

Özetle her ne kadar oyunda bunu yansıtmamış olsalar da Misugi kalibresinde kaliteli ve zeki bir oyuncunun iyileştiğini bizzat onun sözlerinden öğrenmek güzel. Güzel

Not: Hatta mangada Misugi önce Drive, ardından Flying Drive Shoot'u performe ediyor. Zekkounaru Cross isimli özel ortası ise cabası. Sağ
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
Cvp: CT2 Super Striker [Ara sahnelerin çevirileri] - Yazar: Hikaru Matsuyama - 22-01-2017, Saat: 20:31

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 Super Striker Tüm Özel Oyuncular ve Özel Hareketleri Karl Heinz Schneider 12 5,035 11-07-2026, Saat: 19:53
Son Yorum: Samet.85
Captain Tsubasa [NES] Bilgi Ekranı çevirileri Hikaru Matsuyama 42 9,175 17-09-2024, Saat: 21:39
Son Yorum: MUSTAFA a2024
Captain Tsubasa 2 Super Striker Karl Heinz Schneider 3 1,163 27-11-2021, Saat: 10:24
Son Yorum: ScoUnk
Captain Tsubasa 2 Super Striker - Oyun Müzikleri Karl Heinz Schneider 0 407 24-11-2021, Saat: 14:06
Son Yorum: Karl Heinz Schneider
Captain Tsubasa 2 Super Striker [Rekor] Hikaru Matsuyama 3 1,012 20-09-2021, Saat: 17:51
Son Yorum: Karl Heinz Schneider

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi