*

Bir Oyuncuya İstediğiniz Kadar Maçta İstediğiniz Yakın Görünüm Forma Rengini Verme

Bu konu; 90 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#1
Arkadaşlar biliyorsunuz Tsubasa tek oyuncu kodu ve tek bir yakın görünüm kodu ile 2 farklı takımda yani Sao Paolo ve Japonya' da 2 farklı yakın görünüm forma rengiyle oynar. Yine aynı şekilde Misaki, Nitta, Ishizaki ve Morisaki de aynı şekilde tek oyuncu kodu ile 2 farklı yakın görünüm forma rengiyle oynar.

İşte şimdi vereceğim kodlar ve bilgilerle beraber bu özelliği istediğiniz sayıda oyuncu için kullanabileceksiniz. Mesela Diaz üzerine yaptığınız bir oyunda kulüp takımında ayrı ve milli takımda ayrı olmak üzere 2 farklı forma rengi verebilirsiniz. Bu Pierre, Schneider, Coimbra ve bunlar gibi yakın görünümü olan her türlü oyuncu için geçerli.

Bu özelliğimiz Tsubasa üzerinden yapıldığı için Tsubasa' daki gibi Sao Paolo ve milli maçlar bölümünde 2 farklı forma rengiyle oynatabileceğiniz gibi birde aşağıdaki her maç için takım kodlarını girerek her maçta farklı farklı yakın görünüm forma rengi verebilirsiniz.

Link içerisinde Diaz ve Pierre üzerine verdiğim 2 örnek var. Siz bunu başka oyuncular için veya daha fazla oyuncu için araya gireceğiniz kodlarla çoğaltabilirsiniz.

Bu arada ben örenk anlatımı 3FD20 li bölüm üzerinde yaptım ama eğer orada boş bölümünüz yoksa eğer 4CC0 veya F000 lı bölümlere ekleyecekseniz eğer o yer gösterme kodlarını bu bölümler için düzenlemeniz gerekiyor.    

Download: KONU SONUNDADIR

Kopyaladığınız o yeni yakın görünüm forma rengini farklı bir oyuncuya eklemek isterseniz aşağıdaki linkten önce o oyuncuya, forma rengini kopyaladığınız oyuncunun yakın görünüm kodunu gireceksiniz. Bunun için aşağıdaki konuda bulunan dökümandan faydalanabilirsiniz.

Yakın görünüm Ekleme-Kaldırma


Normal forma renklerinde de aynı işlemleri yapabilmek için aşağıdaki başlıktaki konuyu inceleyebilirsiniz.

Bir Oyuncuya İstediğiniz Kadar Maça Forma Rengi Verme

LINKLER

Dikkat ! Linkleri Gormek Icin Yorum Yazmaniz Gerekmektedir. Gereksiz Spam Mesaj Atanlar Yasaklanacaktir. Emege Saygi Gosterdiginiz Ve Anlayisiniz Icin Tesekkurler
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Yukarı Çık Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
Bir Oyuncuya İstediğiniz Kadar Maçta İstediğiniz Yakın Görünüm Forma Rengini Verme - Yazar: Hiena - 16-01-2017, Saat: 23:43

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Oyunculara Hyugadaki gibi 2 Farklı Şut Çekme Özelliği Verme bakgal 49 11,216 Bugün, Saat: 00:27
Son Yorum: procarotoservis
CT2 Tüm Oyunculara İstediğimiz Skili Verme bakgal 43 7,007 Bugün, Saat: 00:23
Son Yorum: procarotoservis
Bir Özel Kurtarışı Birden fazla Kaleciye Verme ve Yakın Görünüm Ekleme bakgal 19 3,847 24-10-2026, Saat: 11:26
Son Yorum: oguz.80
Yakın görünümü olmayan oyuncuya yakın görünüm eklemek ジャイロメ59 60 11,752 24-10-2026, Saat: 11:25
Son Yorum: oguz.80
Yakın Görünüm Renk Ofsetleri AlphaT®.NET 102 17,169 24-10-2026, Saat: 11:23
Son Yorum: oguz.80

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:


 
Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi