*

Captain Tsubasa 2 Super Striker Analizli Japonya-Suriye Maçı

Bu konu; 11 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hayır yok. Dil Çıkarma Oyuna başla, Hyuuga ile (tamamen sallıyorum) Tiger Shot çek ve kaleci yemesin Tsubasa anında sinirlenebilir... İken,

Hernandez'e bir kamyon dolusu özel şut çek Tsubasa hiç oralı bile olmayabilir.

Drive Tiger Twin Shoot tam bir muamma.

...

Benim gibi yenilmeden Suriye'ye gelmiş olsaydın şayet Sawada'yı oyuna almak ile almamak arasında epey git gel yaşardın. Dil Çıkarma

Sawada için yaş açısından söylediğin doğru olabilir, hatta bu değerlendirmeye Nitta'yı da katabiliriz, her ikisi de Ougon Sedai denilen bu Altın Jenerasyon'dan 1'er yaş küçüktür, her ikisi de kouhai, yani Tsubasa'ya Hyuuga'ya Wakabayashi'ye senpai derler bunlar, hatta Japonca romdan oynarsanız Nitta Hyuuga'ya kayacağı zaman Hyuuga-san diye hitap eder, aynı şekilde Sawada da saygıda kusur etmeyip Misaki-san diye hitap eder. Güzel Tecrübe olarak geriden geldikleri için dediğin gibi biraz zayıf kalıyor da olabilirler.

Hiena'nın dediği şeyi sen Tsubasa ile Misugi'ye orta açarken görmüş olduk, Drive Pass + Hyper Overhead Kick combo oldu. Güzel

Gerçekten derinlemesine inceledikçe birçok yeni şey ortaya çıkıyor, meğer çok iyi bildiğimizi düşündüğümüz oyunla ilgili ne kadar az şey biliyormuşuz. Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
Cvp: Captain Tsubasa 2 Super Striker Analizli Japonya-Suriye Maçı - Yazar: Hikaru Matsuyama - 14-01-2017, Saat: 14:58

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsubasa Serileri yüksek kalite 1080p İZİN azap1974 9 1,709 02-08-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: kreray
Captain Tsubasa J The Way To World Youth Makoto Soda 13 1,612 02-08-2026, Saat: 19:19
Son Yorum: Elslskxsoslm
Captain Tsubasa Sega CD (1994) Shin Serisi Doraibu 0 117 25-07-2026, Saat: 17:16
Son Yorum: Doraibu
Captain Tsubasa 2 Super Striker Japonya vs Brezilya (Final) Ysy56 0 55 25-07-2026, Saat: 09:25
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 3 Olympic Hen AC Reggiana vs FC Albese Ysy56 0 80 21-07-2026, Saat: 14:01
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: