*

Aynı Şuta Sahip Oyuncuların Ofset Yerlerini Belirleyen Kodlar

Bu konu; 33 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hayır onu Drive-Tiger ile yaptım. Sadece sıklığını biraz daha arttırdım ama tabi sadece bir kez gelecek şekilde ayarlayacağım. Bu maç dışında da başka hiçbir maçta bu şut ona gelmeyecek.

Kavga sahnelerini golden sonra maç içi sahneleri kullanarak yapacaktım. Wakabayashi topa uçmayacak , Hyuga fileleri yırtacak ve sonrasında yakın görünümü çıkıp bu gole bilerek izin verdiğini söylecekti... Ardından Hyuga' nın yakın görünümü çıkıp atışmalar olacak ve Wakabayashi' ye doğru koşup hamle yapmak isteyecek ama Wakabayashi bu hava topuna çıkıyor ya o şekilde gelip yumruğu Hyuga' ya vuracaktı... Zira biliyorsun orada kaleciler elini yumruk gibi sıkıyor. Hyuga savrulacak ve yere düşecek... Yer sahnesi için arka plan kodu olarak 0D kodu bunu sağlıyor biliyorsun. Sonrasında Hyuga kalkıp koşacak ve bu kez o hamle yapacak... Pas kesme sahnesinde oyuncu kolunu biraz uzatıyor ya bu kullanılabilir mesela. Sonrasında da Wakabayashi savrulacak ve ardından Matsuyama, Jitou, Tachibana ve Kaltz' ın yakın görünümleri çıkıp ayırmak için hareket edecekler... Son olarak Tsubasa' nın arkası dönük duruşunu Hyuga için kullanabiliriz... Arkası dönük olduğu için ve Hyuga' ya benzediği için bu kullanılabilir. Sonrasında Hyuga maç arasında oyundan çıkabilir mesela.

Bunun ilgili şöyle bir sıkıntı var; Cyclone deki son sahnede F0 kodu girip kaleci çıkmadan gol olmasını sağlıyoruz ya işte bundan sonra başka sahne eklesek bile geçerli olmuyor. Gol sonrası sevinme sahnesini kullanacaktım ama oda maça özel olmadığı için tüm maçlarda aynı sahne çıkacaktı. Bu yüzden bu kısmı oyunda uygulayamadım. Artık bunu bu oyun bittikten sonra tek maçlık olarak yapacağım Japonya-Hamburg maçında birebir uygulayacağım.

Musashi maçındaki Tsubasa' yı tamamen ayarladım. Sadece şutlarını ayarlamak kaldı. Cyclone şuttaki bir kodu kullanarak kale yerine topun sekip dışarı çıkmasını ayarlamaya çalışacağım.

Takla sahnesini ayardım. Son kodda yer gösterme ile başlangıç animasyonunu gösterince 3-4 kez üst üste takla atmış oluyor.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Aynı Şuta Sahip Oyuncuların Ofset Yerlerini Belirleyen Kodlar - Yazar: Hiena - 24-12-2016, Saat: 23:02

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
ct2 oyun ıcı kodlar MAJESTE 46 4,616 Dün, Saat: 18:32
Son Yorum: C23
Oyuncuların Özel Hareketlerini Bilgi Ekranında Gösterme [İstediğiniz Kadar Oyuncunun] Hiena 55 6,887 Dün, Saat: 16:21
Son Yorum: TsubasaJ
Programsız 4CC0' lı Boş Ofset Bölümlerini Gösterme Hiena 41 4,992 15-08-2026, Saat: 18:51
Son Yorum: salah
İlginç Bazı Özelliklere Ait Kodlar Hiena 25 3,407 30-07-2026, Saat: 11:37
Son Yorum: 30266080@qq.com
CT 2 Oyuncuların İsimlerini Değiştirme TheGriffin972 79 13,901 01-07-2026, Saat: 01:33
Son Yorum: Arem bey

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi