*

Schneider - Mağlup Duruma Düştükten Sonra Sinirlenme [Kendi Takımımızda Uygulama]

Bu konu; 38 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bunu, o oyun üzerinde yaptığım araştırmalarla buldum zaten. Hyuga' nın o özelliğini görmüştüm. O oyunda Hyuga top sürerken sürekli yakın görünümü çıkıyor ama yeni bir şut gelmiyordu sanırım. Onu incelemedim ama bir ara ona da bakarım. Eğer bundan bağımsız bir özellikse ve değerleri artıyorsa onu da incelerim.

Bunda Tsubasa' nın sinirlenmesi sadece mağlup duruma düştüğümüzde oluyor. Dökümanı tamamen hazırlayıp paylaşmadan önce son defa kontrol ettim ve Tsubasa' nın sinirlenmesinin Matsuyama' nın o heyelan atağıyla alakalı olmadığını farkettim. Tsubasa' nın o sinirlenmesiyle beraber ona yeni bir şut geliyor ve onun kodlarını ilk mesajımda paylaştım zaten. Bu dökümanda Matsuyama' nın o özelliğinin kodlarıyla beraber vermemin nedeni; Furano üzerine bir çalışma yaptınız diyelim, o özellikle beraber mağlup duruma düştüğünüzde Matsuyama' nın yakın görünümünü Tsubasa yerine girerek onun sinirlenmesi çıkmasını sağlamanız ve hatta isterseniz ona yeni bir şut gelmesini sağlamanız amacıyla paylaştım onu.

Aynı zamanda bunu Tsubasa'ya veya Schneider ve Diaz' a bu şekilde ekleyebilirsiniz. Onların yakın görünümü gireceksiniz, sonra onların diyaloğu, hızlı koşma değerleri ve gol yedikten sonra üstüne yeni bir şutları gelecek şekilde ayarlayabilirsiniz.
İmza:
Bu hesap kapatılmıştır ve artık kullanılmıyor. Hiena' ya özel mesaj göndermek isterseniz yeni hesabı olan @Hiena 2 hesabına özel mesajlarınızı gönderebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Schneider - Mağlup Duruma Düştükten Sonra Sinirlenme [Kendi Takımımızda Uygulama] - Yazar: Hiena - 20-12-2016, Saat: 19:57

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Şut çekerken kayarken ve kendi yarı sahamızda mücadeleye çıkarken rakipleri uçurma Oozora Tsubasa 23 2,725 29-07-2026, Saat: 00:21
Son Yorum: tammam
Bir Şutu Her Oyuncuya Kendi Yakın Görünümü Ekleme Hiena 86 17,411 14-07-2026, Saat: 08:46
Son Yorum: kreray
Diaz - Sinirlenme [Rakipteki Şekliyle Takımımızda Uygulama] Crazy Striker 30 3,908 13-07-2026, Saat: 22:48
Son Yorum: Arem bey
Matsuyama - Avalance Strategy [Kendi Takımımızda Uygulama] Hiena 30 5,283 30-06-2026, Saat: 15:48
Son Yorum: Arem bey
Matsuyama - Avalanche Strategy [Rakipteki Şekliyle Takımımızda Uygulama] Crazy Striker 48 9,602 30-06-2026, Saat: 02:31
Son Yorum: Tatuo

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: